Jeeves version 6

Börjar det bli dags att uppgradera er installation av Jeeves ERP? Är du nyfiken på vad Jeeves version 6 innehåller? Vi ger dig svaren, och hjälper dig att uppgradera. 

Dags att uppgradera till Jeeves version 6?

Nyheterna i version 6 handlar bland annat om förbättrad användarupplevelse, ökad effektivitet och tillgång till rätt information. Dessutom tar Jeeves ERP ännu ett steg mot att vara ett modernt affärssystem, och det är då molnet som gäller. Pictura är en av våra kunder där vi har genomfört uppgradering av Jeeves till version 6. Här är några anledningar till varför ni skall uppgradera till version 6:

Kort kring nyheterna i version 6

Nyheterna i version 6 finner vi inom en rad olika områden, både generellt för klienten och den mobila upplevelsen. Desktopklienten och steget upp i molnet är två generella stora förändringar. Men vi ser även en hel del inom specifika områden, här nedan ser du nyheterna i korthet.

Desktopklienten

Mobilapp för e-attest

Lager & Logistik

Produktkonfigurator

Nyheter för ekonomi och redovisning

Grafiskt planeringssystem

Verifikationssystem för läkemedel

Tekniska krav

Jeeves version 6 är byggd på de senaste versionerna av serverplattformen från Microsoft och Amazon Web Services, vilket innebär att den kör i en miljö med ständiga säkerhetsuppdateringar. Men version 6 ställer inga högre tekniska krav på miljön än version 5. Därmed kan ni vid en uppgradering helt enkelt behålla den IT-infrastruktur ni har. Den nya programvaran finns att ladda ner från Jeeves hemsida. Och när ni tar beslutet att uppgradera så hjälper vi gärna till, hör av er!

Här är Jonas, han berättar gärna mer om senaste versionen av Jeeves

Maila Jonas

Jonas Hellström • 072-084 26 70jonas.hellstrom@two.se