ERP

ERP

Inom affärsvärlden kan allt hända. På Two ser vi till att det gör det. Som specialister inom affärssystemen Microsoft Dynamics 365 Business Central och Jeeves ERP erbjuder vi lösningar som ökar tempot, automatiserar det manuella och ger dig bättre förutsättningar till framgång.

Våra tjänster inom ERP

A symphony of efficiency, tailored just for you

BusinessCentral-logo

Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central tar dina affärer till en ny nivå. Med vår paketering Business 2 Go är du snabbt igång. Vi hjälper dig med allt från förstudie till implementation, support och förädling.

Jvs

Jeeves ERP

Med sin unika arkitektur kan ni enkelt anpassa Jeeves efter er verksamhet. Jeeves är byggt för den svenska marknaden och dess lagar och krav. Med lång erfarenhet av Jeeves anpassar vi ert affärssystem efter era behov.

ERP

Vi hjälper dig till ett affärssystem som gör dig snabbare och mer effektiv

Med rätt affärssystem blir dina dagar mer effektiva och din verksamhet smartare.

Se till att du väljer ett ERP som ger dig det bästa möjliga utgångsläget varje dag, varje månad, året om. Att ha stöd av ditt affärssystem innebär att du har översikt över hela företagets verksamhet och får en bättre förståelse för hur olika processer påverkar varandra. På så sätt kan du fatta bättre beslut om företagets riktning och strategier. Med ett ERP som matchar dina behov och en partner som förstår din verksamhet når du långt. Vi är specialister inom affärssystem och hjälper dig gärna på vägen.

ERP
Välja-ERP

Så väljer du affärssystem

Att tänka på när du väljer ERP

Ett byte av affärssystem är ett omfattande projekt. Så vad bör ni tänka på när ni ska välja ert nya ERP?

Det första steget i valet av rätt ERP-system för ditt företag är att ta hänsyn till dina affärsmål och målsättningar. Vad vill du uppnå med ditt ERP-system? Vilken typ av data behöver du samla in och lagra? Att tänka på dessa frågor kan hjälpa dig att identifiera vilken typ av ERP-system som passar ditt företags behov.

ERP i molnet

Framtidens ERP är en molnlösning

Att välja ett affärssystem i form av molnlösning kan ge flera fördelar. Är du ute efter ett tillgängligt och flexibelt system som går att skala upp och stödjer automatisering så är det i molnet du ska vara.

Med affärssystemet i ett s.k. True Cloud får du flera fördelar, inklusive tillgänglighet, flexibilitet, skalbarhet, kostnadseffektivitet, automatisering och säkerhet. Genom att välja ett affärssystem i molnet kan du göra din verksamhet mer effektiv och konkurrenskraftig. Vi på Two har valt att specialisera oss på Microsoft Dynamics 365 Business Central, en modern och komplett affärslösning med oändliga möjligheter. Vi är också experter på Jeeves ERP, ett affärssystem som erbjuder hosting i molnet.

ERP i molnet
ERP

Planacy

Förenkla din budgetprocess

Planacy är ett modernt planeringsverktyg som gör det snabbare och enklare att ta fram budget och prognoser.

Plattformen är byggd på modern webbteknologi och utvecklas ständigt med nya, kraftfulla funktioner. Dessutom bidrar Planacy till ett mer effektivt arbetssätt och en användarvänlig lösning. Planacy är lätt att integrera med både Qlik och Power BI vilket bidrar till den korta implementationstiden. Genom att koppla samman ert BI-verktyg och Planacy får ni stöd för alla typer av planering samt en ökad kvalitet och säkerhet i siffrorna. Genom vårt partnerskap med Planacy kan vi hjälpa dig igång.

Kunder

Några kunder inom ERP

Wayoo effektiviserar med Dynamics 365

“I och med övergången till Microsoft Dynamics 365 och Business Central effektiviserar vi de manuella processer som vi hanterar idag. Och dessutom skapar vi ett mycket större mervärde till våra kunder, genom att ge dem en helt annan typ av statistik och spårbarhet inför framtiden.”

Fredrik Jahn

CFO, Wayoo

Ny version av Jeeves möjliggör Elons nästa steg

“Elon utvecklas ständigt och vi måste ha rätt plattform för att kunna göra det snabbt. Twos konsulter har hjälpt oss med projektet på ett riktigt snyggt sätt. Vi är helnöjda med både projektet och vårt samarbete i stort.”

Peter Brodén

CFO, Elon Group

Jonas-Hellström-Two

Jonas berättar gärna mer om Two och ERP!