Business Central 2 Power BI

Vill du få ökad insikt i ditt data, göra tydligare analyser och fatta snabba beslut? Då tror vi att Business Central 2 Power BI kan vara lösningen för dig. Med vår färdiga paketering hjälper vi dig att öka dina insikter och minska det manuella arbetet med att få fram rapporter.

Ett perfekt komplement

Gör ditt Business Central ännu smartare

Vi känner väl alla igen oss i behovet att på kort tid få fram rapporter, och dessutom ha bra möjligheter att analysera vår data? Därför har vi tagit fram en BI-lösning där du kommer igång just snabbt! Genom att komplettera ditt affärssystem Business Central med det mest moderna BI-verktyget på marknaden – Microsoft Power BI.

På Two har vi lång erfarenhet av både affärssystem och business intelligence. Och vi trivs som bäst när vi får hjälpa våra kunder till större insikt i affärssystemets all data.

Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

Business Central 2 Power BI

Bli ännu klokare med data från ditt Business Central

Business Central är ett av de mest moderna affärslösningarna på marknaden. Som BC-användare är du redan inne i Microsofts ekosystem med smarta lösningar. Vi hjälper dig att få ut ännu mer insikter genom att koppla samman Business Central och Power BI.

Business Central 2 Power BI

Vad ingår?

Färdiga rapporter i Power BI

I paketeringen ingår ett gäng olika rapporter, men självklart kan du utöka med fler.

Integrera både Business Central och andra datakällor med Power BI

Business Central 2 Power BI är ett sätt att snabbt integrera en smart BI-lösning med ditt affärssystem Dynamics 365 Business Central. Du får då snabbt koll på dina KPI:er och kan agera på möjligheter och risker. Allt utan att behöva byta applikation för att få tag i rätt data och skapa rapporter.

Power BI är plattformen där du samlar all din data och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Vill du dessutom kombinera data från affärssystemet med data från andra system eller från ett Excel-kalkylblad? Vi hjälper dig att koppla ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI. Och du kan få dina KPI:er och rapporter tillgängliga för att vända och vrida på – antingen i datorn eller i mobilen.

Vill du sedan integrera Power BI med övriga appar i Microsoft 365 följer många fördelar. En av dem är att du som använder Teams med några få klick kan integrera dina rapporter direkt inne i Teams.

Mikael Linde

Hör av dig till Mikael så berättar han mer

Nyheter & Blogg

Läs mer om Business Central

Power-Platform

Blogg

Hållbarhet i Business Central

Visst finns det stöd för hållbarhet i Business Central! I den här bloggposten berättar vi hur Business Central kan…