ERP Two

Vi är Two

Som specialister inom affärssystem och BI erbjuder vi både insikterna som gör det lätt att tänka efter och lösningarna som ökar tempot. Möjligheten att ta rätt beslut i rätt tid. Vi är experter på Business Central, Jeeves ERP, Power BI och Qlik.

Vilka är Two?

Lär känna oss på Two

Att vara en Two:are innebär en kul och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, intressanta uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del annat smått och gott för att du ska må bra. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vad gör oss till det självklara valet?

Våra kunder säger att det är engagemanget. Närheten och flexibiliteten. Kompetensen i kombination med den trygga relationen. Som specialister inom affärssystem och BI erbjuder vi både insikterna som gör det lätt att tänka efter och lösningarna som ökar tempot. Möjligheten att ta rätt beslut i rätt tid.

500+

Projekt gjorda

15

År i branschen

100%

Engagemang

50+

Kunniga experter

Two-wall

Med oss som partner

Vi ser till att det händer

Vi ger dig insikter som öppnar dörrar, lösningar som ökar tempot och kunskap som förenklar. För oss är långsiktiga partnerskap viktiga.

Ansvar och kunskap. Trygghet och mod. Fart och flexibilitet. Vi gillar möten som bygger starka relationer och långsiktighet. För oss innebär ett partnerskap att vi tillsammans tar fram den lösning som ger er som kund mest värde. Hos oss möter ni ett trevligt gäng experter som med nyfikenhet och engagemang tar sig an alla uppgifter och projekt.

Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör. Med våra kärnvärden Kompetens, Engagemang och Affärsmässighet hjälper vi dig att öka din affärsintelligens.

Vill du jobba hos oss?

På Two finns det lika många personligheter och intressen som det finns medarbetare. Hos oss får du stor frihet i projekten, och du jobbar i team med ett gäng trevliga kollegor.

Är du redo att ta steget för en mer effektiv verksamhet?

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Och att vi tillsammans med kunden skapar ett långsiktigt värde. Genom paketerade lösningar och kundunika anpassningar hjälper vi våra kunder att snabbare prestera sitt max.

Visselblåsning

Riktlinjer för rapportering

Det är viktigt för oss att vår företagskultur är öppen, trygg och förtroendefull. I den andan betonar vi vikten av att upptäcka och hantera regelbrott och oetiskt beteende på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Two skall inte bara följa regler utan också kännetecknas av starka värderingar och höga etiska normer. Vilka vi är och hur vi beter oss är avgörande för förtroendet för oss – förtroendet från våra kunder, leverantörer och samarbetspartner samt från det samhälle vi är en del av. Vår koncern CombinedX har en tydlig policy för visselblåsning som vi följer.

Powerplatform