Utbildning Power BI

Vill du kunna jobba ännu smartare i Power BI? Vi erbjuder utbildning i Power BI i form av onlinekurser. Välj ut de kurser du är intresserad av, eller kör hela paketet.

Från nybörjare till avancerad

Utbildning i Power BI

Med rätt beslutsstöd kan du ta snabba och korrekta beslut och få rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Därför ligger vårt fokus på Microsoft Power BI som erbjuder en modern, mobil och flexibel plattform. Där kan du som kund själv påverka rapporter och analys med minimal konsulthjälp.

Vår utbildning i Power BI kan hjälpa dig ett steg på vägen. Med Power BI kan du enkelt komma igång utan en stor investering och därefter skala upp din lösning i takt med att ditt behov förändras.

Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

utbildning power bi

Fördjupa dig i Power BI

Kom igång, eller skärp dina kunskaper genom att utbilda och fördjupa dig inom Power BI. Vi är experter på Microsofts BI-verktyg och har mångårig erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

OnlinekursPowerBI

Hela paketet eller utvalda kurser

Grundkurs i Power BI

På 4 h tar vi dig igenom allt du behöver för att komma igång med Power BI, i vår grundkurs som består av:

Du kommer att lära dig självbetjäning i Power BI och bekanta dig med Microsoft 365. Vi pratar om datalager och hur det egentligen funkar. Dessutom går vi igenom arbetsytor och menyerna i Power BI, samt funktionaliteten i rapporterna. Du får också lära dig att skapa och anpassa rapporter samt att jobba i Power BI Desktop. Vi går också igenom hur du administrerar Power BI, bland annat uppdatering av data och hantering av behörigheter och roller.

Hands on-utbildning i Power BI

När du känner dig redo och kan grunderna kan du bygga på med våra Hands on-kurser. I Hands on Basic går vi under 4 h igenom:

I vår Hands on Avancerad får du under ytterligare 4 h lära dig att bearbeta och förändra data genom:

med målet att ge dig en djupare kunskap kring datatyper, beräkningar och jämförelser. Du får insikt i hur du kombinerar data, hanterar datatyper och jobbar med beräkningar.

Låter det intressant? Läs gärna mer om Power BI och hur vi kan hjälpa dig. Vi kör våra kurser med max 20 deltagare per tillfälle, vilket gör att du kommer att få möjlighet att fråga och få svar under tiden.

Jonas Sundin

Prata utbildning med Jonas

Nyheter & Blogg

Läs mer om Power BI

Elmia-väljer-BI-lösning-från-Two-PowerBI-och-Jeeves

Nyheter

Elmia väljer BI-lösning från Two

Genom att koppla ihop Power BI och Jeeves får Elmia koll på hela mässproduktionen, allt från projektuppstart till att…