Business Central 2 Go

För att du snabbt ska komma igång med Business Central har vi tagit fram den paketerade lösningen Business Central 2 Go. Snabbt, enkelt och tryggt!

Snabbstart av Business Central

Från uppstart till implementation på kortast möjliga tid

Vår paketering Business Central 2 Go innebär att du kan gå från uppstartsmöte till ett uppsatt och implementerat Business Central långt mycket snabbare än ett traditionellt implementationsprojekt. Business Central 2 Go innehåller färdiga roller som passar perfekt för dig med verksamhet i handelsbolag. Men även för dig som har annan typ av logistikintensiv verksamhet. Efter implementationen finns självklart möjlighet att göra de anpassningar som din verksamhet kräver och behöver.

Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

Business Central 2 Go

Snabb implementation i Business Central 2 Go

För att inte behöva börja från början har vi tagit fram en lösning där vi förkonfigurerat Business Central att passa svenska handelsbolag. Med denna genväg sparar du både tid och pengar och är redo för att köra igång.

Business Central 2 go

Vad ingår?

Färdigt och förberett

Vad sägs om att redan från början få mallar, rapporter, parametrar och inställningar uppsatta.

Du kan enkelt skapa både svenska och utländska betalningar. Du kan också importera BGMAX och TotalIN betalningsfiler för att enkelt balansera dina kundtransaktioner mot händelser på banken.

När du har Business Central uppe och rullar så är det enkelt att integrera mot andra system med hjälp av moderna API:er. Enkelt knyter vi ihop ditt affärssystem med exempelvis din e-handel, CRM, CMS eller andra omkringliggande system som ni använder för er verksamhet.

Vi hjälper dig snabbt igång med Business Central

På Two hjälper vi verksamheter att göra det svåra enkelt, att automatisera det manuella och skapar datadrivna insikter. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och tror att vi tillsammans med dig som kund når bäst resultat. Våra kontor finns idag i Karlstad, Göteborg, Stockholm och Uppsala, men vi har hela Sverige som arbetsfält.

Micke-S-Two

Micke berättar gärna mer

Nyheter & Blogg

Läs mer om Business Central

Power-Platform

Blogg

Hållbarhet i Business Central

Visst finns det stöd för hållbarhet i Business Central! I den här bloggposten berättar vi hur Business Central kan…