Jeeves 2 Power BI

Är du på jakt efter den mest ultimata Business Intelligence-lösningen som någonsin samarbetat med Jeeves? Välkommen till en revolutionär värld av insikter med vår dynamiska paketering: Jeeves 2 Power BI. Med denna smidiga paketering blir du som aktivt verkar inom Jeeves omedelbart försedd med mängder av insikter och analyser av just din Jeeves-data.

Fullt med insikter

Snabba beslut utifrån din data

När ditt Jeeves ERP är integrerat med Microsoft Power BI har du alla möjligheter att snabbt vända och vrida på ditt data – både i mobilen och datorn.

Microsoft Power BI är en del av Microsoft 365 och är en modern och molnbaserad lösning som du skalar upp allt eftersom din organisation växer. Vi har jobbat med Microsoft Power BI sedan releasen 2015. För oss var det självklart att ta fram en lösning anpassad för våra Jeeveskunder. Idag har många av våra kunder sett fördelen med Power BI tillsammans med Jeeves. Är du nyfiken på vilken skillnad Power BI har gjort för våra kunder?

Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

Jeeves 2 power bi

Samlade erfarenheter från många års arbete

Vårt Power BI-äventyr började den allra första dagen plattformen såg dagens ljus. Vi har hjälpt många kunder att maximera värdet av sina Jeeves-lösningar genom att integrera med Power BI. Och när vi tänkte på nästa steg var valet självklart. Vår Jeeves 2 Power BI-paketering tar det hela ett steg längre. Där har vi samlat all vår kunnighet från årens hängivna arbete, och resultatet? En kraftfull kombination som tar dina affärsinsikter till nya höjder.

Integrera-Jeeves-och-Power-BI

vad ingår?

Paketerat och klart

Microsoft Power BI är en del av Microsoft Dynamics 365 – en modern och molnbaserad lösning som du skalar upp allt eftersom din organisation växer. För dig som använder Excel till data, rapporter och uppföljning är Power BI ett perfekt alternativ. Vill du exportera data till Excel? Självklart kan du göra det. Du kan också exportera rapporter till pdf, PowerPoint eller varför inte schemalägga rapporten att skickas till din organisation på mejl. Du har också möjlighet att genom Alert-funktionen få en notis då ett visst värde har blivit uppnått.

Jeeves 2 Power BI ger dig färdiga kopplingar mot Jeeves ERP där vi schemalägger hämtning av data för roller mot Försäljning, Ekonomi, Inköp, Lager och Tillverkning. Vi erbjuder dig ett rapportpaket som är enkelt att vidareutveckla efter era behov. Antingen tillsammans med vår hjälp, eller helt själva. Boka en demo så visar vi!

Insikter med Jeeves 2 Power BI

Vi listar några exempel på vilka insikter du kan få med Jeeves 2 Power BI:

Försäljning

Inköp

Ekonomi

Lager

Tillverkning

Christofer Järlesjö

Vill du höra mer om BI-lösningar till Jeeves?

christofer.jarlesjo@two.se

070-238 78 29

Nyheter & Blogg

Läs mer om Jeeves ERP

Two-partner-med-Jeeves

Jeeves ERP

Two tecknar partneravtal med Jeeves

Att vi nu blir en del av Jeeves partnerkanal innebär att vi kan arbeta tillsammans med Jeeves egen konsultverksamhet…
Dokumenthantering Jeeves EDM

Jeeves ERP

Dokumenthantering i Jeeves ERP

Alla företag och organisationer har idag ett stort behov av att skapa, uppdatera och bevara många olika sorters dokument…