Business Central

BusinessCentral-logo

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central har du ett affärssystem som är tillgängligt överallt, var du än befinner dig, hela tiden. En molnlösning med oändliga möjligheter. Som Microsoftpartner är vi specialister på Business Central och kan hjälpa dig med allt från förstudier, projektledning, implementation, utveckling, förädling och utbildning.

Vad är Business Central?

Nyfiken på att höra mer om Business Central?

Dynamics 365 Business Central är ett modernt, användarvänligt och flexibelt affärssystem. Ett självklart val för dig som redan jobbar i floran av Microsoft-appar.

Med välbeprövade funktioner från tidigare versioner och en helt ny teknisk plattform tar systemet ännu ett kliv upp. Det ger dig all data samlad på ett ställe och dessutom inbyggd intelligens. På så sätt tar du enkelt fram underlag för att kunna fatta bättre affärsbeslut. Du jobbar smidigare och mer effektivt genom att automatisera standardiserade aktiviteter och flöden. Vi berättar gärna mer.

Business Central
Business Central

Business Central 2 Go

Lösningen för snabba implementationer

För att du snabbt ska komma igång med Business Central kan vi erbjuda paketeringen Business Central 2 Go. Snabbt, enkelt och tryggt!

Med vår paketering går du från uppstartsmöte till uppsatt och implementerat Business Central mycket snabbare än ett traditionellt implementationsprojekt. Business Central 2 Go innehåller färdiga roller som passar perfekt för dig med verksamhet i handelsbolag. Eller andra bolag med logistikintensiv verksamhet. Dessutom – efter implementationen finns självklart möjlighet att göra de anpassningar som din verksamhet kräver och behöver.

Från förstudie till förädling

Så här jobbar vi i Business Central-projekt

Ikon för förstudie och projektstart.

1. Förstudie och projektstart

Att få en bild av nuläget, önskat framtida läge och allt däremellan är viktigt. Därför börjar vi med en förstudie där vi samlar in all information vi behöver för att lägga en tydlig grund till projektet. Den tar vi fram i tätt samarbete med er. Därefter, när vi är överens och ni känner att allt är på bordet kör vi igång.

Ikon för uppsättning och implementation.

2. Uppsättning och implementation

Vi sätter upp samtliga flöden och all funktionalitet som er verksamhet behöver. Dessutom dokumenterar vi och har löpande avstämningar tillsammans. Här utvecklar vi också anpassningar och sätter upp integrationer. När allt är på plats är det dags för er att testa, så att allt fungerar enligt spec. Därefter går ni i drift.

Ikon för förädling och vidareutveckling.

3. Förädling och vidareutveckling

Efter driftstart är det bara att jobba skarpt i er nya molnlösning. Efter hand kan det dyka upp idéer och önskemål om nya funktioner, kanske hittar ni nya smarta sätt att jobba. Här pratar vi förädling och vidareutveckling. Även om ni är live så jobbar vi alltid med ständiga förbättringar.

business central

Välkommen till en riktig molnlösning!

Din Business Central-miljö

Business Central är tillgängligt överallt. Som en True Cloud-lösning kan du snabbt sätta upp din Business Central-miljö utan att behöva investera i infrastruktur eller underhåll av programvara.

Genom att köra Business Central i molnet kan du dra nytta av all kringfunktionalitet och tilläggsprodukter som Microsoft erbjuder i sitt ekosystem. Microsoft 365 ger dig en mängd intelligenta molntjänster, innovativa Office-appar och säkerhet av toppklass. Däribland Microsoft Power BI.

Säkerheten är också en viktig faktor när det gäller molnlösningar. Därför har Business Central avancerade säkerhetsfunktioner, såsom en inbyggd brandvägg och stöd för multifaktorautentisering. Dessutom säkerhetskopieras företagets data automatiskt och regelbundet, vilket minskar risken för dataförlust vid en eventuell katastrof.

Kunder

Kunder inom Business Central

Snabb implementation och nya möjligheter – Business Central hos Deleo i samarbete med PCNET

“Med Business Central har Deleo många bra möjligheter till framtida effektiviseringar. De tar snabba beslut, och i och med snabbheten i Business Central 2 Go var valet av Business Central-partner enkelt. Samarbetet med Two har fungerat utmärkt.”

Frida Waleij

Applikationskonsult, PCNET

Business Central och Power BI hos TS Connect. Two levererar med flexibilitet och lösningsfokus

“När vi träffade olika partners stack Two ut med sin stora flexibilitet och sitt framåtlutade arbetssätt. Och när vi nu löpande utvecklar vår verksamhet hjälper Two genom sitt stora verksamhetskunnande och engagemang oss att hela tiden bli lite bättre och lite snabbare.”

Emelie Tavander

COO, TS Connect

Nyfiken på Business Central och Two? Micke berättar gärna mer!

Nyheter & Blogg

Läs mer om Business Central

Power-Platform

Blogg

Hållbarhet i Business Central

Visst finns det stöd för hållbarhet i Business Central! I den här bloggposten berättar vi hur Business Central kan…