Utbildning Qlik

Vill du kunna jobba ännu smartare i Qlik? Vi erbjuder utbildning i Qlik i form av både nybörjarkurser online och applikationsanpassade utbildningar på plats hos er. Välj ut de kurser du är intresserad av, eller kör hela paketet.

Från nybörjare till avancerad

Utbildning i Qlik

Qlik erbjuder en fantastisk användarupplevelse med en rad funktioner som gör arbetet med att utforska företagets data enklare och snabbare än någonsin tidigare. Dessutom kan du använda den information som genereras i Qlik för att skapa välgrundade beslut som ger resultat. Vi hjälper dig att jobba med det här i Qlik.

Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

Utbildning_Qlik

Fördjupa dig i Qlik

Kom igång eller fördjupa dina kunskaper genom att utbilda dig inom Qlik. Vi är experter på Qliks BI-verktyg och har lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

Qlik-utbildning

Hela paketet eller utvalda kurser

Grundkurs i Qlik

På 4 h tar vi dig igenom allt du behöver för att komma igång med Qlik. Vår grundkurs består av de här delarna:

Du kommer att lära dig grunderna i Qlik Sense och hur du jobbar effektivt i dina applikationer. Du får också lära dig att skapa och anpassa Storytellingrapporter. Dessutom går vi igenom arbetsytor och menyerna i Qlik Sense och hur man på ett effektivt sätt använder urvalen i Qliks associativa datamodell. Samt en genomgång av Qlik Hub där alla applikationer finns samlade.

Hands on-utbildning i Qlik Sense

När du känner dig redo och kan grunderna kan du bygga på med våra Hands on-kurser. I Hands on Basic går vi under 4 h igenom:

I vår Hands on Avancerad får du under ytterligare 4 h lära dig att bearbeta och förändra data genom:

med målet att ge dig en djupare kunskap kring datatyper, beräkningar och jämförelser. Du får insikt i hur du kombinerar data, hanterar datatyper och jobbar med beräkningar.

Du kommer att lära dig självbetjäning i Qlik och bekanta dig med Microsoft 365. Vi pratar om Qlik ETL och hur det egentligen funkar. Dessutom går vi igenom arbetsytor och menyerna i Qlik, samt funktionaliteten i rapporterna. Du får också lära dig att skapa och anpassa rapporter samt att jobba i Qlik SaaS. Vi går också igenom hur du administrerar Qlik, bland annat uppdatering av data och hantering av behörigheter och roller.

Låter det intressant? Läs gärna mer om Qlik och hur vi kan hjälpa dig. Vi kör våra kurser med max 20 deltagare per tillfälle, vilket gör att du kommer att få möjlighet att fråga och få svar under tiden.

Jonas_Sundin_Two

Prata utbildning med Jonas

Nyheter & Blogg

Läs mer om Qlik

Integrera-AI-i-Qlik-Cloud

Blogg

Integrera AI i Qlik Cloud

Visste du att du kan kan koppla generativ AI till Qlik Cloud och på så sätt öka dina insikter?…
5-fördelar-med-QlikSense

Blogg

5 fördelar med Qlik Sense

Qlik Sense är ett BI-verktyg som underlättar sättet att hantera data och skapa enkla och tydliga rapporter. Vi ger…