Power BI

PowerBI

Varför Power BI?

Vill du ha ett smart sätt att få bättre överblick över din data?

Power BI
erp 2 power bi woman

Ditt affärssystem + business intelligence

Vår lösning för att maximera dina insikter

Med ERP 2 Power BI kan du snabbt få det mest moderna och kostnadseffektiva beslutsstödet på marknaden.

Ditt affärssystem integreras med Microsofts BI-verktyg och du får möjlighet att snabbt vända och vrida på ditt data – antingen i mobilen eller på din dator. Den här lösningen bygger på tidigare erfarenheter från projekt med data från Business Central, Jeeves ERP, Fortnox, Pyramid, Unit4, IBS Enterprise mm. Kanske behöver du ett datalager med ditt data för att lätt kunna ta fram rapporter på ett strukturerat sätt. Vår paketering ger dig en startklar lösning redo att integrera med ditt affärssystem.

För dig med Business Central har vi Business Central 2 Power BI, en komplett paketerad lösning för att snabbt koppla på en smart BI-lösning. Detsamma gäller dig som jobbar i Jeeves ERP, där är Jeeves 2 Power BI det absolut snabbast sättet att komma igång.

Från data till dashboard

Så här jobbar vi i Power BI-projekt

1. Analysera och kartlägga era behov

Vi börjar alltid med en analys av era behov, nuläget och önskemål. Självklart gör vi det här tillsammans med er. Vi skaffar oss en bild av utgångsläget och förväntningarna framåt. Vi dokumenterar och stämmer av så att vi är överens över utgångsläget inför nästa steg.

2. Strukturera data och bygga lösning

I den här delen av projektet är det dags för oss att sätta upp strukturen för all er data, och bygga lösningen utifrån era behov. Det kan handla om att bygga datalager, eller sätta upp integrationer till de olika system som er nya BI-lösning ska hämta all data ifrån.

3. Utbilda, förvalta och förädla

När lösningen är på plats är det dags för er att dra nytta av alla dashboards, rapporter och smarta insikter som den levererar. Vi utbildar er så att ni maximerar er nytta. Därefter fortsätter vårt samarbete där vi förvaltar lösningen, och självklart också vidareutvecklar den när behov uppstår.

Power BI

Din data – dina möjligheter

Varför ska du välja Power BI som BI-verktyg?

Att koppla samman dina system med Microsofts kraftfulla BI-verktyg är en svårslagen kombination.

I alla era applikationer, bl a affärssystemet, har ni mycket av er viktigaste affärsdata. Med ett BI-verktyg som Microsoft Power BI har du möjlighet att analysera både din egen verksamhet och omvärlden. Genom att kombinera affärssystemet och Power BI kan du ta snabba och faktabaserade beslut för din organisation.

Du kan göra mycket jobb själv i Power BI. Vi hjälper dig gärna att komma igång, hör gärna av dig så berättar vi om våra utbildningar!

Kunder

Kunder inom Power BI

Swede-Wheel blir mer effektiva med Power BI

“De största fördelarna är att vi få en helt annan överblick hur allt ser ut mot tidigare, både i nutid och historiskt. Dessutom kan vi följa upp våra siffror mycket bättre. Och vi ser de olika tendenserna tidigare, t ex vad som sker i verksamheten och hur det påverkar. ”

Tobias Hildingsson

Produktions- och inköpschef, Swede-Wheel

Nimo får komplett BI-lösning med Jeeves 2 Power BI

“Vi är på en resa att utveckla Nimo för framtidens behov och i det arbetet är det viktigt att jobba med digitalisering inom flera olika områden, varav BI är ett av dessa. Poängen med ett effektivt nyttjande av BI är att hela organisationen fattar faktabaserade beslut på samma underlag”

Karin Kruse

VD, Nimo

Daniel-Rosmark-Two-BI

Om du är redo att strukturera din data
så berättar Daniel gärna mer!

Nyheter & Blogg

Läs mer om Power BI

Elmia-väljer-BI-lösning-från-Two-PowerBI-och-Jeeves

Nyheter

Elmia väljer BI-lösning från Two

Genom att koppla ihop Power BI och Jeeves får Elmia koll på hela mässproduktionen, allt från projektuppstart till att…