ERP 2 Power BI

Ditt affärssystem 🤍 Power BI = snabbare insikter

ERP 2 Power BI är vår paketering som integrerar ditt affärssystem med Microsoft Power BI. Här jobbar du med all din data samlad i ett snyggt och intuitivt gränssnitt. Och kan snabbt få nya insikter, dra dina slutsatser och ta välgrundade beslut. Och det bästa av allt – din organisation kan utveckla rapporter och dashboards själva!

MICROSOFT POWER BI – EN DEL AV MICROSOFT 365

Varför Power BI?

Microsoft Power BI är en del av Microsoft 365. Här får du en modern och molnbaserad business intelligence-lösning som du skalar upp allt eftersom din organisation växer. För dig som använder Excel till data, rapporter och uppföljning är Power BI det perfekta alternativet. Du kan skapa upp precis samma rapporter och titta på dem i form av dashboards i den enhet som passar dig – i mobilen när du är på språng, i datorn på kontoret eller kanske på en display på lagret.

Du kan också integrera dina rapporter direkt in i ditt affärssystem. Kanske vill du till exempel skapa en egen dashboard med ett kundkort där du samlar den viktigaste informationen om din kund? Möjligheterna är många. Boka möte med oss idag så berättar vi mer!

ERP 2 Power BI Two

Paketerat och klart

Vill du få ut mer värde från den data som finns i alla dina system? I vår paketering ERP 2 Power BI har vi samlat erfarenheter från många års arbete.

Hur vill du jobba? Vill du exportera din data till Excel? Självklart kan du göra det. Du kan också exportera rapporter till pdf, PowerPoint eller varför inte schemalägga rapporten att skickas till din organisation på mejl. Du har också möjlighet att genom Alert-funktionen få en notis då ett visst värde har blivit uppnått. Via rollhanteringen låter du dina rapportanvändare se endast sitt eget data.

ERP 2 Power BI moduler
erp 2 power bi arkitektur

INSIKTER MED

ERP 2 Power BI

Vilka insikter kan du få med ERP 2 Power BI? Kolla in den här listan:

Försäljning

Inköp

Ekonomi

Lager

Tillverkning

Christofer Järlesjö

Om du är redo att strukturera din data
så berättar Christofer gärna mer!

Nyheter & Blogg

Läs mer om Power BI

Elmia-väljer-BI-lösning-från-Two-PowerBI-och-Jeeves

Nyheter

Elmia väljer BI-lösning från Two

Genom att koppla ihop Power BI och Jeeves får Elmia koll på hela mässproduktionen, allt från projektuppstart till att…