Business Intelligence Two

Business Intelligence

Business intelligence är för dig som letar insikter och vill få bättre förståelse för din verksamhet. Du sitter troligtvis på men guldgruva av affärsdata. Vi är specialister på Microsoftplattformen med Power BI samt Qlik. Vi hjälper er med allt från rådgivning och analyser till användarvänliga lösningar och integrationer till era andra system.

Tjänster & plattformar

Vi ger dig insikter som öppnar dörrar

PowerBI

Power BI

Power BI är plattformen där du samlar all din data och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Vi har vår spets inom datalager och Power BI och kan hjälpa dig att komma snabbt igång. Vi kopplar ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI.  

Qlik

Qlik är plattformen för dig som söker ett kraftfullt verktyg för att utforska, analysera och visualisera din data på ett intuitivt och interaktivt sätt. Vi är Certified Partner Solution Provider. 

Business Intelligence

Kunskap som förenklar

Med ett smart BI-verktyg kan du ta snabba och faktabaserade beslut och samtidigt få rätt information till rätt person i rätt tid.

Vill du veta vad du säljer, vad du inte säljer, hur du säljer och kanske vilka som inte längre köper av er i samma utsträckning? Det här och många fler frågeställningar behöver du ha koll på för att agera rätt i dina beslut. För att hantera, presentera och analysera all samlad data finns det business intelligence-verktyg och beslutsstödssystem. Ett bra BI-verktyg ska göra livet lättare för dig som beslutsfattare.

Business Intelligence
Business Intelligence Two

Fördelar

Andas ut med god struktur på datan

Med den stora mängden information som dagligen flödar genom verksamheten vill du se till att din data är strukturerad och välorganiserad.

Hanterar du mängder av data i många olika system? Ta ett steg tillbaka och slappna av – det finns lösningar som kan göra processen enklare! Med en bra struktur i din business intelligence-lösning kan du vara säker på att du har tillgång till tillförlitlig information som är organiserad för att vara lätt att använda.

Business Intelligence

Med Two som BI-partner

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Tillsammans jobbar vi fram en lösning som stöttar er i både dagliga och långsiktiga beslut.

Vi har vår spets inom datalager, Power BI och Qlik. Vi följer ständigt utvecklingen inom business intelligence och levererar lösningar som ger dig utökad kunskap och insikt i verksamheten. Allt med stöd i din data och dina behov.

Business Intelligence

Kunder

Några av våra business intelligence kunder

Bilia accelererar sina insikter inom både hållbarhet och verksamhet genom Power BI

“Det känns tryggt att ha Two som BI-partner att teama ihop med. Vi upplever att de levererar hög kompetens, men även ett stort engagemang för oss som kund, vår affär och utveckling.”

Martin Dicander

BI-chef

Västra Mälardalens Energi & Miljö jobbar mer datadrivet med Qlik

“För oss har det varit viktigt att välja en partner som har kunskap och förstår vår verksamhet, så att vi kan få hjälp att utveckla oss kring hur vi kan jobba ännu mer datadrivet i vår verksamhet.”

Maria Westermark

Miljöingenjör, Västra Mälardalens Energi och Miljö

Daniel-Rosmark-Two-BI

Daniel berättar gärna mer om hur vi jobbar med business intelligence!