Microsoft Power Platform

Verktygslådan som hjälper dig analysera, automatisera och utnyttja ditt affärsdata på bästa sätt. Med Power Platform kan du bygga skräddarsydda appar för att göra dina Microsoft-system ännu starkare. Och Copilot ger dig intelligenta förslag hur du ska göra det. Visst låter det bra?

Microsoft Power Platform

Verktyg för automatisering, analys och anpassningar

Upptäck en mäktig samling verktyg i Microsoft Power Platform, designade för att lyfta din verksamhet till nya höjder! Med dessa kraftfulla verktyg vid din sida kan du automatisera rutinuppgifter, gräva djupt i data och skapa skräddarsydda applikationer på nolltid. Du får bland annat Copilot, en intelligent AI-assistent som hjälper dig att få bättre insikter och fatta smartare beslut.

Tänk dig att frigöra tid och öka effektiviteten genom att låta Power Platform ta hand om tråkiga, repetitiva uppgifter åt dig. Det är som att ha en egen armé av digitala assistenter redo att göra jobbet, medan du fokuserar på det som verkligen betyder något för din verksamhet.

Boka ett möte med oss idag så tar vi dig med på en spännande resa genom allt det här och mycket mer!

Microsoft Power Platform

Allt du behöver för din Microsoftmiljö

Microsoft Power Platform är en storartad lösning som hjälper dig att skapa appar, automatisera processer, analysera data, och mycket mer. Men vad är det egentligen som gör Power Platform till en så viktig del i ditt företags resa till framtiden?

Power-Platform

Utforska verktygen i microsoft power platform

Copilot

Microsoft Copilot är en otroligt spännande innovation. Det är en AI-assistent som är designad för att samarbeta med utvecklare och erbjuda intelligenta förslag, kodsnuttar och kontextuell hjälp direkt inuti utvecklingsmiljön. Den kan också hjälpa dig som användare av en applikation i Microsoftmiljön att förstå hur olika funktioner kan implementeras. Det kan vara allt från att skriva enkla funktioner till att hjälpa till med komplicerade algoritmer. Det är som att ha en erfaren kodare vid din sida som kan ge vägledning och förslag när du arbetar. En assistent som hjälper dig till affärsmässiga insikter och att hitta möjliga förbättringsområden.

Power BI

Med Microsofts business intelligence-plattform samlar du all din data och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Du kan analysera data från olika källor i molnet eller on-premise, från Microsoft eller någon annan leverantör. Vi kan hjälpa dig att samla din data i ett datalager och skapa de analyser du behöver, visuellt och lättförståeligt. Power BI gör det också enkelt att dela dessa rapporter med andra användare i organisationen. Och väljer du att integrera Power BI med dina andra system så får du dessutom allt snyggt presenterat i dashboards och rapporter på ett enda ställe.

Power Apps

I Power Platform finns också Power Apps – ett verktyg för att skapa anpassade applikationer. På bara några timmar kan du som användare skapa en anpassad applikation som löser en unik affärsutmaning. Power Apps gör det också möjligt att integrera med andra applikationer och datakällor för att skapa en sömlös upplevelse, t ex Business Central och Sales Professional. Power Apps kan hjälpa din verksamhet att förbättra produktiviteten genom att ge användarna en anpassad upplevelse som är optimerad för deras behov.

Power Automate

Power Automate används för att automatisera processer och workflows. Den tillåter dig att kombinera olika appar och tjänster, och sedan skapa flöden som automatiserar arbetsuppgifter och sparar tid. Du kan också automatisera vardagliga rutinuppgifter genom robotstyrd processautomation (RPA) och inbyggda AI-funktioner. Power Automate underlättar integration mellan olika applikationer och tjänster som används i din verksamhet. Power Automate kan hjälpa digatt spara tid och öka effektiviteten genom att automatisera uppgifter som annars skulle ta lång tid att utföra manuellt. Det ger dig tid att fokusera på det som skapar värde i din verksamhet.

Power Virtual Agents

Power Automate används för att automatisera processer och workflows. Den tillåter dig att kombinera olika appar och tjänster, och sedan skapa flöden som automatiserar arbetsuppgifter. Du kan också automatisera vardagliga rutinuppgifter genom robotstyrd processautomation (RPA) och inbyggda AI-funktioner. Power Automate underlättar integration mellan olika applikationer och tjänster som används i din verksamhet. Med det här verktyget får du stor hjälp att spara tid och öka effektiviteten genom att automatisera uppgifter som annars skulle ta lång tid att utföra manuellt. Det ger dig tid att fokusera på det som skapar värde i din verksamhet.

Micke-S-Two

Micke berättar gärna mer om Power Platform

Nyheter & Blogg

Läs mer om verktygen i Microsoft Dynamics 365

Power-Platform

Blogg

Hållbarhet i Business Central

Visst finns det stöd för hållbarhet i Business Central! I den här bloggposten berättar vi hur Business Central kan…