Two tecknar partneravtal med Jeeves

Vi på Two är glada att kunna meddela att vi har tecknat partneravtal med Jeeves. Vi har länge erbjudit konsulttjänster kring Jeeves ERP. Avtalet innebär att Two och Jeeves kommer ha ett tätare samarbete och dra nytta av varandras styrkor.

Two-partner-med-Jeeves

– Vi ser fram emot partnerskapet med Jeeves. Bland annat då det innebär att vi får möjlighet att fördjupa vår kompetens inom Jeeves ERP och kommer närmare organisationen hos Jeeves. Jeeves står just nu inför en spännande resa när många av de befintliga kunderna ska gå över till ett molnbaserat affärssystem. Här ser vi att vi med vår djupa kompetens och stora erfarenhet av affärsutveckling, uppgraderingar, integrationer och förädling i Jeeves kan hjälpa till, säger Jonas Hellström, Affärsområdeschef Jeeves ERP hos Two. 

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Two in i vårt partnernätverk. Vi vet att de kommer kunna tillföra mycket då de har stor erfarenhet och är väldigt vassa på det de gör. Tillsammans blir vi bättre och kan jobba bredare med kunderna. Vi jobbar redan med flera gemensamma kunder där Two har bidragit med sina kompetens och konsulttjänster inom affärssystem och BI, berättar Mikael Brodin, partneransvarig hos Jeeves.

Synergier och ökad kundnytta

– Våra erfarna konsulter jobbar dagligen med att anpassa, förädla och vidareutveckla Jeeves ERP hos våra kunder. Att vi nu blir en del av Jeeves partnerkanal innebär att vi kan arbeta tillsammans med Jeeves egen konsultverksamhet för att öka kundernas nytta. På så sätt kan vi hitta synergier och komplettera varandra, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.

– Partnerskapet med Two kommer hjälpa oss svara upp på den höga efterfrågan vi ser från våra befintliga kunder men även hantera nya kunder som kommer in i Jeeves ERP. Two kommer vara en viktig partner i vår resa mot molnet och hjälpa oss bygga den community av kunniga partners som vi vill göra, fortsätter Mikael Brodin, Jeeves.

Om Jeeves och Forterro

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemlösningar (ERP) för medelstora företag. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder. Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves är en del av Forterro, en global ERP leverantör som äger och förvaltar flera ERP-bolag runt om i Europa. Läs mer här: www.jeeveserp.com/sv

Om Two

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Och att vi tillsammans med kunden skapar tillväxt och hållbar lönsamhet. I vår leverans finns affärssystem och business intelligence-lösningar.   

Vi har jobbat med Jeeves ERP i 20 år, först som en del av Ninetech och sedan 2017 under namnet Two. Idag är vi experter på Jeeves ERP, Business Central, Power BI och Qlik, vilket ger oss en stor bredd och styrka att öka våra kunders affärsintelligens. Vi är en del av koncernen CombinedX och du hittar våra kontor i Karlstad, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Jonas-Hellström-Two

Vill du veta mer om vårt partnerskap med Jeeves?

Jonas Hellström

jonas.hellstrom@two.se

072-084 26 70