Morakniv logotyp

Moraknivs lyckade uppgradering av Jeeves ERP till version 6

Vi kan glada och nöjda summera ännu en lyckad uppgradering av Jeeves ERP till version 6. Kul att ro i hamn uppgraderingen i detta projekt med vår trevliga kund Morakniv, som nu kör full fart i en färsk version av Jeeves ERP. 

Affärsområde

Jeeves

Projekt

Uppgradering Jeeves

Länk till webbplats

Alla uppgraderingsprojekt på Two följer vår projektmodell. Den är tydligt kommunicerad och förankrad i projektteamet, både hos oss och kunden. En viktig del i Twos projektmodell för uppgraderingar är att den ska vara enkel, överskådlig och stötta både kunden och oss i uppdraget, säger Jonas Hellström, projektledare för Moraknivs uppgraderingsprojekt och affärsområdeschef för Jeeves ERP på Two. För varje projekt tar vi fram ett projektteam utifrån kompetens och erfarenhet. Det är viktigt att vi har projektmedlemmar som känner till kunden för att vi ska genomföra ett lyckat projekt, fortsätter Jonas.

Lyckat projekt och ett nytt snabbare Jeeves

Morakniv Jeeves v6

Christian Bäckstrand, huvudkonsult för Morakniv hos Two, håller med: – Ja projektet gick riktigt bra på det stora hela. Vi följde tidplanen och det rullade på smidigt, utan några särskilda utmaningar. Det var ett kul projekt! Och bra jobbat av kunden som har varit aktiva på sin sida, mycket kunniga och delaktiga både i testfasen och i projektet som helhet.

Moraknivs Jeevesmiljö innehåller integrationer till både LogTrade och Laptu. Dessutom förekommer en integration till InRiver PIM samt till en äldre EDI-lösning. Uppgraderingen av Jeeves ERP innebar att de gick från version 4 till 6, vilket krävde ett kliv upp till en nyare version av SQLServer.

Projektet med Moraknivs uppgradering av Jeeves ERP genomfördes helt digitalt och på distans. Något som inte hindrade en bra leverans och givande samarbete. Efter att den nya versionen var färdiginstallerad i produktionsmiljön började medarbetarna på Morakniv snabbt att jobba i produktion med att rapportera tillverkningsordrar i Shopfloor.

Inför en uppgradering av Jeeves

Jonas-Hellström-Two

Är det dags att uppgradera? Hör av dig, vi hjälper dig!

Jonas Hellström