Sales Professional

Vill du få en bättre överblick över dina kunder, din säljpipe och dina affärsmöjligheter? I Sales Professional får du ett smart CRM med kontroll över din säljpipe i realtid via dina dashboards och rapporter. Med full inblick i leads, affärsmöjligheter och konton kan alla i din organisation snabbt få tillgång till relevant information och agera på den – oavsett om de sitter framför datorn eller med sin mobil.

Microsoft Dynamics 365 Sales Professional

Från första kontakten till avslutad affär

Dynamics 365 Sales Professional är en verktygssvit för försäljning och kundinteraktion som hjälper dig att sälja mer effektivt, öka produktiviteten och förbättra kundupplevelsen. Med Sales Professional får du allt du behöver för att hantera dina kunder och säljprocesser samt förbättra din försäljning genom digital teknik. Nyfiken på hur Microsofts CRM-löning kan hjälpa dig?

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Dynamics 365 Sales Professional

Agera aktivt för ökade affärer

I Sales Professional får du ett smart CRM med kontroll över din säljpipe i realtid via dina dashboards och rapporter. Med full inblick i leads, affärsmöjligheter och konton kan alla i din organisation snabbt få tillgång till relevant information och agera på den – oavsett om de sitter framför datorn eller med sin mobil.

Nu behöver du inte längre missa en planerad aktivitet med en blivande kund. Du kan enkelt se alla händelser och aktiviteter som för kunden oavsett om du själv har pratat med dem eller om din kollega har gjort det. Du sparar tid och kan agera proffsigt gentemot din kund. Med de rapporter och dashboards som finns i Sales Professional kan du se allt från öppna affärsmöjligheter till avslutad affär – steg för steg. Du kan också exempelvis se inflödet av leads och hur de bearbetas. Detta och mycket mer kan du följa upp för hela din organisation eller på individnivå. Vill du sedan få en mer djupgående analys kan du integrera med Power BI.

Dynamics 365 Sales Professional Charlotte

De stora fördelarna

En svit full med möjligheter

Vi tar en titt på några av de främsta fördelarna med Dynamics 365 Sales Professional och hur de kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas.

  1. Bättre kundhantering – Sales Professional erbjuder en komplett lösning för kundrelationer som gör det möjligt för dig att hantera och samordna kundinformation, aktiviteter och kommunikation på ett mer effektivt sätt. Du kan spåra varje interaktion med dina kunder, vilket hjälper dig att skapa en mer personlig upplevelse för dem. Du kan också använda dig av AI för att analysera kunddata och skapa mer relevanta förslag och erbjudanden.
  2. Optimerade säljprocesser – Dynamics 365 Sales Professional kan effektivt hantera hela säljprocessen från början till slut. Detta inkluderar att söka efter nya möjligheter, analysera köpbeteende, kvalificera prospekt och hantera förhandlingar och avtal. Genom att automatisera säljprocessen kan tiden som spenderas på manuella processer minimeras och ni kan frigöra tid för mer produktivt arbete.
  3. Integrerad plattform – Sales Professional är en del av Microsofts Dynamics 365-svit, som gör det möjligt för användare att integrera med andra D365-applikationer. Detta inkluderar bland annat Business Central, Customer Service, Marketing, Project Service Automation och Field Service. Genom att integrera med andra Dynamics 365-applikationer kan du förbättra verksamhetsprocesser och optimera hela din verksamhet.
  4. Bättre prognoser – Sales Professional har en inbyggd prognosmotor som analyserar data, och hjälper dig att förbättra din försäljningsprognos. Detta innebär att du kan fatta mer informerade beslut, planera resurser bättre och förbättra din förmåga att möta kundbehoven med hjälp av prognoserna.
  5. Mobilapp – med den får du alla möjligheter att arbeta på språng. Du kan uppdatera din kalender, bjuda in till möten, ansluta till videokonferenser och få åtkomst till dina kunddata via din mobiltelefon eller surfplatta. Detta ger dig en ökad flexibilitet och effektivitet när du är på språng.

Datadrivet och digitalt för snabb framgång

Dynamics 365 Sales Professional är en mycket kraftfull verktygssvit för försäljning och kundrelationer. Det erbjuder många fördelar som hjälper användare att hantera kundrelationer på ett mer effektivt sätt, optimera säljprocesser, integrera med andra affärsapplikationer och skapa mer noggranna försäljningsprognoser. Oavsett vilken roll du har kan Sales Professional hjälpa dig att lyckas genom digital teknik.

Micke-S-Two

Prata mera Sales Professional med Micke!

Nyheter & Blogg

Läs mer om Business Central

Power-Platform

Blogg

Hållbarhet i Business Central

Visst finns det stöd för hållbarhet i Business Central! I den här bloggposten berättar vi hur Business Central kan…