Utbildning i Power BI

Vill du kunna jobba ännu smartare i Power BI? Vi erbjuder utbildning i Power BI i form av onlinekurser. Välj ut de kurser du är intresserad av, eller kör hela paketet. 

Utbildning_Two

 

På 4 timmar tar vi dig igenom allt du behöver för att komma igång med Power BI, i vår grundkurs som består av de här delarna:

Grundkurs i Power BI

Du kommer att lära dig självbetjäning i Power BI och bekanta dig med Microsoft 365. Vi pratar om datalager och hur det egentligen funkar. Dessutom går vi igenom arbetsytor och menyerna i Power BI, samt funktionaliteten i rapporterna. Du får också lära dig att skapa och anpassa rapporter samt att jobba i Power BI Desktop. Vi går också igenom hur du administrerar Power BI, bland annat uppdatering av data och hantering av behörigheter och roller.

Hands on-utbildning i Power BI

När du känner dig redo och kan grunderna kan du bygga på med våra Hands on-kurser. I Hands on Basic går vi under 4 timmar igenom:

I vår Hands on Avancerad får du under ytterligare 4 timmar lära dig att bearbeta och förändra data genom

med målet att ge dig en djupare kunskap kring datatyper, beräkningar och jämförelser. Du får insikt i hur du kombinerar data, hanterar datatyper och jobbar med beräkningar.

Låter det intressant? Läs gärna mer om Power BI och hur vi kan hjälpa dig. Vi kör våra kurser med max 20 deltagare per tillfälle, vilket gör att du kommer att få möjlighet att fråga och få svar under tiden.

Vad, hur och varför Power BI?

Power BI är plattformen som samlar all din realtidsdata och presenterar den snyggt paketerat. Din data kan finnas i ett Excelblad, på en databasserver eller i någon annan datakälla. Vi kopplar ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI. Och väljer du att integrera Power BI med dina andra system så får du dessutom allt snyggt presenterat i dashboards och rapporter på ett enda ställe.

Med rätt beslutsstöd kan du ta snabba och korrekta beslut och få rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Därför ligger vårt fokus på Microsoft Power BI som erbjuder en modern, mobil och flexibel plattform. Där kan du som kund själv påverka rapporter och analys med minimal konsulthjälp. Och vår utbildning i Power BI kan hjälpa dig ett steg på vägen. Med Power BI kan du enkelt komma igång utan en stor investering och därefter skala upp din lösning i takt med att ditt behov förändras.

Boka din utbildning i Power BI med oss!

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se