Business Central & Power BI: duon som gör rapporteringen kul!

Sätt dig bekvämt och häng med, för vi ska prata om något som har fått många av våra kunder att hissa upp ögonbrynen och säga ”Wow!”. En paketering som ger dig körklara rapporter inom försäljning, inköp, ekonomi och lager. Allt baserat på din data i Business Central. Vi pratar om den episka kombinationen Business Central och Power BI. Det är som Batman och Robin, Bonnie och Clyde, eller kaffe och morgonen – de är helt enkelt oskiljaktiga!

Mikael_Linde-Two

De båda Microsoft-produkterna är två av Twos specialområden. Självklart har vi utvecklat en egen paketering, kort och gott – vi ger dig Business Central 2 Power BI. Redan från start hittar du rapporter och analyser av din data från Business Central för områdena Försäljning, Ekonomi, Inköp och Lager. På så sätt har du en rapporteringsbas att utgå ifrån. Med den här lösningen har du en låg tröskel för att komma igång – både när det gäller tid och kostnad.

Jag tänkte berätta om alla fördelarna med vår paketering Business Central 2 Power BI och varför våra kunder är så nöjda. Vad är det egentligen som är så otroligt bra med den här kombinationen?

5 starka fördelar när du kombinerar Business Central och Power BI

1. Snabbare än en blixt. En av de stora styrkorna är den snabba implementeringstiden. Du kan komma igång på nolltid och sedan finjustera allt eftersom. Modellera och paketera efter dina specifika behov och börja snurra rapporter i en rasande takt. Ingen behöver gråta över sin budget här – ingångströskeln är superlåg!

2. Gör din data ännu bättre. Starta med paketeringen och hämta de viktigaste datakällorna. Sedan kan du finjustera och förädla dem efter ert unika affärsbehov. Det är som att ha din egen data-magiker som trollar fram insikter på begäran. Och ja, du får dem levererade precis när du vill.

3. Snyggt paketerat för dig. Visst, innehållet är viktigt, men presentationen är också avgörande. Många av våra kunder älskar hur snyggt det är presenterat. Det är som att ha en välklädd affärsrapport – allt ser bra ut!

4. Skalbarhet på en ny nivå. Vill du växa? Ingen fara! Med Business Central och Power BI kan du enkelt plocka in fler datakällor och system. Anslut till Azure Data Lake och hämta data från alla tänkbara håll. Dessutom lagras all data i Azure Data Lake. På så sätt har du en byggsten som kan anpassas efter dina önskemål. Du kan även skapa dina egna rapporter om du vill – inga begränsningar här!

5. Rapporter för alla, överallt. Det är inte bara en rapport. Nej, det är som ett helt bibliotek av rapporter! Business Central och Power BI ger dig inte bara insikter för en avdelning, de ger dig insikter för hela organisationen. Alla får en bit av kakan!

Mikael Linde

Nyfiken på att prata möjligheter för er? Hör av dig!

Mikael Linde

mikael.linde@two.se

072-303 10 89