Beslutsstöd till Jeeves med Power BI

Med Jeeves 2 Power BI kan du som jobbar med Jeeves snabbt få det mest moderna och kostnadseffektiva beslutsstödet på marknaden. När ditt Jeeves ERP är integrerat med Microsoft Power BI har du alla möjligheter att snabbt vända och vrida på ditt data – både i mobilen och datorn. Och det bästa av allt – din organisation kan utveckla rapporter och dashboards själva! 

Power-BI-Premium-per-User

 

Varför Power BI?

Microsoft Power BI är en del av Microsoft 365 och är en modern och molnbaserad lösning som du skalar upp allt eftersom din organisation växer. För dig som använder Excel till data, rapporter och uppföljning är Power BI ett perfekt alternativ. Du kan skapa upp precis samma rapporter och titta på dem tillsammans med dina dashboards i den enhet som passar dig för tillfället. Mobilen när du är på språng, datorn på kontoret eller kanske en skärm på väggen nere på lagret.

Vill du exportera data till Excel? Självklart kan du göra det. Du kan också exportera rapporter till pdf, PowerPoint eller varför inte schemalägga rapporten att skickas till din organisation på mejl. Du har också möjlighet att genom Alert-funktionen få en notis då ett visst värde har blivit uppnått. Via rollhanteringen låter du dina rapportanvändare se endast sitt eget data.

Du kan också integrera dina rapporter direkt in i Jeeves ERP. Kanske vill du till exempel skapa en egen flik i Jeeves med ett kundkort där du samlar den viktigaste informationen om din kund.

Vi på Two har jobbat med Microsoft Power BI sedan releasen 2015. För oss var det självklart att ta fram en lösning anpassad för våra Jeeveskunder. Idag har många av våra kunder sett fördelen med Power BI tillsammans med Jeeves. Är du nyfiken på vilken skillnad Power BI har gjort för våra kunder? Läs mer om hur charkmästaren Ingemar Johansson, filterexperten Lekanggruppen eller gratulationskortsexperten Pictura jobbar med Microsoft Power BI och Jeeves ERP.

Paketerat och klart

I vår paketering Jeeves 2 Power BI har vi tagit steget ännu längre och samlat våra erfarenheter från många års arbete.

Jeeves 2 Power BI ger dig färdiga kopplingar mot Jeeves ERP där vi schemalägger hämtning av data för roller mot Försäljning, Ekonomi, Inköp, Lager och Tillverkning. Vi erbjuder dig ett rapportpaket som är enkelt att vidareutveckla efter era behov. Antingen tillsammans med vår hjälp, eller helt själva. Boka en demo så visar vi!

Insikter med Jeeves 2 Power BI

Vi listar några exempel på vilka insikter du kan få med Jeeves 2 Power BI:

Försäljning

Inköp

Ekonomi

Lager

Tillverkning

Vill du höra mer om BI-lösningar till Jeeves?

Kontakta Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se