Varför Business Central?

Varför ska du välja just Business Central? Dynamics 365 Business Central är ett modernt, användarvänligt och flexibelt affärssystem för små och medelstora företag. Med välbeprövade funktioner från Dynamics NAV och en helt ny teknisk plattform är systemet ett kliv upp från tidigare versioner. Och ett självklart val för dig som redan jobbar i floran av Microsoft-appar. 

Varfor_Business_Central

Med Business Central får du en affärslösning som snabbt ger dig överblick över din verksamhet och erbjuder effektiva verktyg för att utveckla och styra verksamheten. Du får stödet till att ta smartare och bättre affärsbeslut med en överskådlig bild av verksamheten och dina affärer. Med all data samlad på ett ställe och inbyggd intelligens tar du enkelt fram underlag för att kunna fatta bättre affärsbeslut.

Vill du komma igång snabbt med Business Central?

Kontakta oss

Jobba smidigare och mer effektivt genom att automatisera standardiserade aktiviteter och flöden. Smidigare rapportering, orderhantering, fakturering och lagerhantering, servicehantering osv med automatisering förenklar arbetet och minimerar risken för manuella fel.

Arbeta där du vill i samma säkra arbetsmiljö oavsett om du använder dator, platta eller smartphone. Du kommer åt all information, kan skapa ordrar och offerter, granska ” dashboards” och generera rapporter precis när och var du än behöver dem.

Business Central – ett system att växa i

Betala bara för det du behöver, när du behöver det. Dynamics 365 Business Central ger dig och ditt företag flexibiliteten att komma igång snabbt med en färdigpaketerad lösning för att sen bygga vidare och expandera i den takt affärerna kräver.

Integration mot andra system är enkelt med tanke på dagens teknik med moderna API:er. Vi knyter ihop ditt affärssystem med exempelvis din e-handel, CRM, CMS eller andra omkringliggande system, som ni använder för er verksamhet.

Microsoft Power BI. Anslut enkelt till ett kraftfullt BI-verktyg, modellera och visualisera din data och skapa minnesvärda anpassningar med dina nyckeltal och ditt varumärke. Få snabba, AI-drivna svar på dina affärsfrågor, även när du frågar på konversationsspråk.

Vi är gärna ditt bollplank för tankar och funderingar

Maila Micke

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist • 070-757 51 45mikael.sjoqvist@two.se