Budget och prognos med Planacy

Vi har hjälpt många bolag till bättre analys genom BI-verktygen Qlik och Power BI. Nu kan vi även förenkla budgetprocessen för våra kunder genom budgetverktyget Planacy. Planacy är ett modernt budgetverktyg som gör det snabbare och enklare att ta fram budget och prognoser.  Qlik-Planacy

Genom vår partner Planacy kan vi erbjuda marknadens bästa planeringsplattform som utvecklas kontinuerligt med administratören och användaren i fokus. Planacy är ett planeringsverktyg som är enkelt och värdeskapande. Plattformen är byggd med modern webbteknologi och utvecklas ständigt med nya, kraftfulla funktioner. Planacy är en modern helhetslösning som automatiserar och snabbar upp arbetet med budget, prognos och planering. Ni slipper begränsningarna med Excel och ökar kvalitet och säkerhet på siffrorna. Dessutom bidrar Planacy till ett mer effektivt arbetssätt och en användarvänlig lösning. Planacy är lätt att integrera med både Qlik och Power BI vilket bidrar till den korta implementationstiden. Genom att koppla samman Qlik och Planacy får ni stöd för alla typer av planering som exempelvis: finansiell budgetering, fasta och rullande prognoser, operativ planering som personal, projekt, likviditet och investeringar. 

Planacy – för en enklare budgetprocess

Planacy har flera fördelar jämfört med Excel eller mindre flexibla verktyg. På så sätt frigör ni tid för controllers och CFO som får mer tid över till värdeskapande arbete. 

Vi erbjuder energibolag en kombination av BI-verktygen Qlik eller Power BI samt budgetverktyget Planacy. En lösning där avstämda och kvalitetssäkrade utfallsdata i ert BI kan återanvändas och där tidigare framtagna visualiseringar kan byggas ut. Något som snabbar upp införandeprojekt, planeringsprocesser och framtida underhåll. 

Hör av dig till Jonas så berättar han mer!

Jonas-Sundin-Two

Jonas Sundin • 070-665 13 61 • jonas.sundin@two.se