Wayoo-Business-Central-med-Two

Wayoo effektiviserar med Dynamics 365

Wayoo erbjuder återvinningsabonnemang till kontor, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, restauranger och butiker. Bolaget har vuxit från 0 till 2000 kunder på 11 år. Nu fortsätter de mot sitt viktiga mål, att kunna lämna över en hållbar värld till barn och barnbarn. Two, i samarbete med bland annat Absfront, hjälper Wayoo att implementera Microsoft Dynamics 365. Ett viktigt steg för att få till en hållbar IT-lösning som matchar deras verksamhet. 

Affärsområde

Projekt

Gå till webbplats

– Med det här hoppas vi kunna effektivisera våra manuella processer som vi hanterar idag. Och dessutom skapa ett mycket större mervärde till våra kunder, genom att ge dem en helt annan typ av statistik och spårbarhet som i framtiden kommer att vara krav för dem att rapportera, säger Fredrik Jahn, CFO på Wayoo.

Wayoo-business-central-Two

Dynamics 365 för återvinningsbranschen

– Mina förväntningar på projektet är att det ska bli lyckat på alla sätt. Samt att Wayoo ska få en riktigt bra lösning som de kan använda under lång tid. Two och Absfront har skapat ett bra och framgångsrikt samarbete som vi kan fortsätta med även i framtiden, säger Mikael Sjöqvist på Two. Vi har sedan tidigare också ett gott samarbete med Absfront kring Sales, vilket känns tryggt i den här leveransen.

– Det är otroligt kul att vi får driva det här spännande projektet. Det ligger helt rätt i linje med vår satsning att växa vidare inom Microsoft Dynamics 365, säger Christofer Järlesjö, VD på Two. Här kommer vi att jobba med bland annat Business Central, Sales och Power BI, och att få ta ett sådant helhetsgrepp är förstås riktigt kul. Vi har inom vår koncern CombinedX ett fokus på hållbarhet genom digitalisering, vilket ju gör den här affären ännu mer intressant. Wayoo är helt rätt typ av verksamhet och Business Central ihop med Field Service är perfekt för verksamhet inom återvinning. I och med det här projektet går Wayoo mot en molnlösning och minskar därmed sitt energibehov. Det ser vi som ytterligare en positiv effekt av projektet.

Om Wayoo

Wayoo förser fastigheter, bostadsrättsföreningar, kontor, hotell och restauranger med banbrytande lösningar inom avfallshantering. Med hjälp av teknik, datainsamling och personlig service hjälper de sina kunder till en enklare vardag där mer material går till återvinning. De är dessutom den första aktören att erbjuda automatiserade och datadrivna hämtningar från miljörum. Wayoo arbetar för att driva avfallsbranschen framåt, utmana det etablerade med målet att skapa märkbar förändring för klimatet och framtiden.

Om Two

Mikael Sjöqvist

Hör gärna av dig till Micke så berättar han mer!

Mikael Sjöqvist