Qlik

Med Qlik får du en fantastisk användarupplevelse och AI-drivna insikter

I dagens snabba digitala värld är det viktigt att ha ett tillförlitligt dataanalysverktyg för att kunna bedriva en framgångsrik verksamhet. Qlik är en plattform som gör det enkelt att ta kontroll över din data och använda den på ett meningsfullt sätt. Från att skapa kraftfulla instrumentpaneler och rapporter till att utnyttja AI-drivna insikter kan Qlik hjälpa dig att få ut det mesta av de data du har till ditt förfogande.

Qlik

Qlik erbjuder en fantastisk användarupplevelse med en rad funktioner som gör arbetet med att utforska företagets data enklare och snabbare än någonsin tidigare. Dessutom kan du använda den information som genereras i Qlik för att skapa välgrundade beslut som ger resultat. Om du letar efter en integrerad och modern plattform för dina behov av business intelligence, så leta inte längre än Qlik – den kan skräddarsys för att uppfylla dina specifika krav och ge dig total kontroll över dina analysprocesser.

Ett kraftfullt och användarvänligt BI-verktyg

Qlik har hjälpt företag och organisationer att upptäcka insikter, driva digital omvandling och optimera beslut i över 30 år genom att erbjuda kunderna tillförlitliga analyser. Qlik hjälper till att göra komplexa data lättare att tolka och visualisera så att man snabbt kan förstå data utan att behöva ha en teknisk bakgrund. Dessutom erbjuder Qlik kraftfulla funktioner som sökning i naturligt språk och associativ dataupptäckt som i slutändan möjliggör bättre beslutsfattande, snabbare. Detta är bara början på vad som gör Qlik till ett utmärkt val när man söker omfattande analyser – dess skalbarhet ger rätt nivå av analysförmåga oavsett storlek på företag eller avdelning. Oavsett om du vill dyka djupt ner i dina kunddata, bryta ner silos i din organisation eller förenhetliga alla dina kundkontaktpunkter – kolla in Qlik för att se vad det kan göra för dig!

Qlik-partner med specialistkompetens

Vi har varit partner till Qlik sedan 2006. Vi är idag en Certified Partner Solution Provider vilket innebär att vi säljer alla programvaror från Qlik® och implementerar lösningar hos våra kunder. Som partner är vi certifierade av Qlik® inom områdena utveckling, administration och support.

Vi anpassar våra lösningar till våra kunders krav och önskemål och med vår specialistkompetens på Qliks plattform skapar vi tydliga mätetal och visualiseringar.
Vi tror att affärsnyttan för er blir som störst när lösningen redan finns där. Därför har vi skapat lösningar inom de segment där vi anser oss vara experter.