Jeevesförvaltning

Vi vet alla vikten av att ha ett stabilt och effektivt affärssystem. Ett avbrott kan kosta er både energi, pengar och i värsta fall kunder. Om något går snett behöver ni snabb hjälp med rätt expertis. Samtidigt som det dagliga arbetet ska rulla behöver ni följa med eller kanske till och med vara ledande i vissa affärsprocesser för att säkra effektiviteten i alla led. Målet är ju att kunna ge era kunder bästa service och fördelar så att de väljer just er. För att klara det behöver ni därför förädla affärssystemet löpande och hålla det uppdaterat. Med Twos Jeevesförvaltning kan ni tryggt fortsätta utveckla er verksamhet och ert affärssystemstöd.

Vi på Two tar gärna ett helhetsåtagande kring Jeeves ERP så att ni kan fokusera på att vidareutveckla er kärnverksamhet. Allt för att ge er trygghet i det löpande arbetet, och den proaktiva rådgivning ni behöver för att vara steget före era konkurrenter.

Projekt

Projekt i Jeeves ERP

Vissa situationer kräver större åtgärder för att öka nyttjandet av ert affärssystem. Det kan röra sig om allt från ett nytt bolag som ska in i affärssystemet efter ett förvärv, integration med ett annat system eller kanske en helt ny funktion som möjliggör att ni kan vara unika på er marknad. Vi ser till att bemanna projektteamet med den kompetens som krävs för att vara så effektiva som möjligt – oftast med de resurser ni är vana att jobba med och som kan er verksamhet bäst.

Förädling

Jeevesförädling

Marknaden skiftar, konkurrensen hårdnar och er verksamhet utvecklas. Därför behöver vi se till att löpande effektivisera affärsprocesser och affärssystem. Tillsammans med våra kunder sätter vi upp rutiner för vårt samarbete med regelbunden avstämning och framåtriktade aktiviteter. Som stöd får ni en digital arbetsyta där vi tillsammans kan hantera ärenden, dokumentation och tidplaner.

Support

Jeevessupport

Vårt supportteam är ett härligt gäng som brinner för att ta hand om er ifall det uppstår någon incident kring ert affärssystem. Vi ser till att ni får hjälp från någon med just den kompetens ni har behov av vid varje tillfälle. Som supportkund kan du rapportera in ärenden via telefon, mail eller via en portal och du blir hela tiden uppdaterad om vad som händer i ärendet.

Jeeves-drift

JeevesdriftMed stöd från vårt systerbolag Nethouse kan vi också erbjuda marknadens bästa driftslösningar för Jeeves ERP och vi vågar lova att du som kund blir nöjd. Nethouse har lång erfarenhet av drift av affärssystem med expertkompetens inom just Jeeves ERP. Tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar för att du som kund ska kunna känna dig trygg i din Jeevesinstallation.

 Uppgradering

Uppgradering av Jeeves ERP

Med stor erfarenhet av att uppgradera Jeeves ERP har vi rutiner som guidar både oss och våra kunder rätt. Vi börjar uppgraderingsprojekten med en sittning där vi tillsammans med er organisation sätter våra gemensamma förväntningar och en gemensam projektplan. Vid uppgraderingar samarbetar vi med vårt systerbolag Nethouse som har sin expertis inom drift av affärssystem – allt för att täcka alla områden som är inblandade vid uppgraderingar.

Utbildning

Utbildning i Jeeves ERP

Two ser till att era superanvändare för respektive affärsprocess ges möjlighet att vara just superanvändare och vidareutbilda er personal. Vi hjälper också till med utbildning av övriga användare för de områden som kräver det. Vi har möjlighet att skräddarsy den utbildning som passar just era behov för att ni ska bli så produktiva i ert arbete som möjligt.

 

 

Jonas berättar gärna mer om hur vi jobbar

Maila Jonas

Jonas-Hellström-Two

Jonas Hellström • 072-084 26 70jonas.hellstrom@two.se