Two gör AD-Plast mer datadrivna med Jeeves 2 Power BI

AD-Plast är ett företag som verkligen nyttjar den digitala tekniken inom hela sin verksamhet. Nu höjer de sin datadrivna nivå inom business intelligence genom Twos plattform Jeeves 2 Power BI. Här har de möjlighet till analys och rapportering för verksamhetens kärnprocesser. AD-Plast är en av våra intressanta kunder inom tillverkningsindustrin och har kört Jeeves i hela 21 år!

AD Plast Jeeves 2 Power BI

Analys av samtliga kärnprocesser i Power BI

AD-Plast har valt Jeeves 2 Power BI för samtliga roller i plattformen. Det innebär att de får en BI-lösning som gör dem än mer datadrivna inom alla kärnprocesser. Dessutom leder det hela bolaget mot ett gemensamt mål.

– Genom Jeeves 2 Power BI tar vi ytterligare ett naturligt steg i vår digitaliseringsresa, säger Michael Jonsson, VD på AD-Plast.

Som tillverkande företag är det såklart viktigt att kunna följa upp och analysera tillverkningsprocessen, men även försäljning, finanser, inköp och lager. Jeeves 2 Power BI är enkelt att anpassa efter dina behov men ger först av allt en bra BI-plattform för ditt data i Jeeves ERP.

– Det är väldigt roligt att AD-Plast väljer Jeeves 2 Power BI. Det är ett riktigt spännande företag som vill bli mer datadrivna och effektivisera sin verksamhet genom smart digitalisering. Jag är övertygad om att de nu kommer bli ännu mer effektiva med snabbare analyser och uppföljning, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.

Om AD-Plast

AD-Plast är ett modernt och högeffektivt företag inom plastbranschen med mer än fem decenniers erfarenhet och kunskaper inom formsprutning. Affärsidén är att tillfredsställa marknadens behov genom att använda miljövänlig och kostnadseffektiv produktion och kunskap, ledande teknik, utveckling och forskning.

Christofer Jarlesjö

Vill du veta mer? Hör av dig till Christofer!

Christofer Järlesjö