Power BI

Vi har vår spets inom datalager och Power BI. Vi följer ständigt utvecklingen inom BI-området och levererar alltid vassa BI-lösningar så du får koll på läget!

Microsoft Power BI

Power BI är plattformen där du samlar all din realtidsdata och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Du kan ha din data i ett Excel-kalkylblad, på en databasserver eller någon annan datakälla. Vi kopplar ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI. Och väljer du att integrera Power BI med dina andra system så får du dessutom allt snyggt presenterat i dashboards och rapporter på ett enda ställe.

Power BI Two

Med rätt beslutsstöd kan du ta snabba och korrekta beslut och få rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Därför har vi de senaste åren riktat vårt fokus på Microsoft Power BI för att kunna ge våra kunder en modern, mobil och flexibel plattform där användarna själva kan påverka rapporter och analys. Här kan din organisation själva påverka sitt sätt att analysera snabbt med minimal konsulthjälp. Med Power BI kan du enkelt komma igång utan en stor investering och därefter skala upp din lösning i takt med att ditt behov förändras.

Vilket behov har du av att förstå ditt affärsdata?

Ja, om du ska kunna konkurrera på bästa sätt vill vi påstå att behovet är stort. Du behöver därför veta vad du säljer, vad du inte säljer, hur du säljer och kanske vilka som inte längre köper av er i samma utsträckning. Och det finns många fler frågeställningar du behöver ha koll på för att agera rätt i dina beslut. Våra konsulter kan ge tips och råd utifrån vår kunskap om verksamhet och affärssystem. Och med Power BI som plattform kan vi dessutom hjälpa er med att synliggöra ert affärsdata på ett sätt så att ni snabbt kan ta beslut i rätt riktning.

Exempel på områden där vi gärna hjälper er:

  • Rådgivning kring analys och lösning
  • Planera och implementera din BI-strategi
  • Utveckla moderna, mobila BI-applikationer för att stödja dina beslut och affärer
  • Förvalta och underhålla din BI-lösning
  • Coacha och utbilda dig och dina medarbetare så att ni därefter själva kan utveckla och underhålla er BI-lösning
  • Ta fram datalager mot ert affärssystem, exempelvis Jeeves ERP, Pyramid och Fortnox.

Läs gärna mer om vad våra kunder Lekang, Pictura och Huzells tycker.

Hur kommer ni igång med Power BI?

 

Visst verkar det bra? Christofer berättar gärna mer!

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se