Two i partnerskap med Gung ger nya möjligheter

Two och B2B-specialisten Gung fördjupar samarbetet och blir partners. Partnerskapet innebär bland annat att vi snabbt och smidigt kan hjälpa de kunder som ska in på Gungs plattform.

Partnerskap för ett bredare erbjudande

Målsättningen med partnerskapet är att vi tillsammans ska göra kundens upplevelse ännu bättre genom både bredare kompetens och produkterbjudande.

Jonas Hellström, COO på Two, berättar: “I och med samarbetet med Gung kan vi erbjuda en färdig lösning utifrån våra kunders behov. Med Gung får de en plattform där de kan öka sin försäljning, förbättra användarupplevelsen och få all support de behöver under implementationen. Vi ser partnerskapet som en chans att kunna växa tillsammans. Och dessutom hjälpa våra kunder inom B2B att nå sin fulla potential. Det var ett naturligt steg för oss”, säger Jonas Hellström, COO på Two.

Vad är Gung?

Gung är en webbplattform för B2B-handel och orderflöden för E-handel inom B2B som kompletterar ditt affärssystem. På plattformen kan du erbjuda dina kunder en unik och användarvänlig upplevelse. Här kan kunder skapa order, se sina tidigare orderpriser och även vad som finns tillgängligt. Dina säljare får ett kraftfullt verktyg för att kunna skapa kundordrar, offerter och serva kunderna med produktinformation. Och det är bara ett smakprov på allt som finns tillgängligt via Gungs plattform.

Vi är Two

Inom tillverkning och handel kan allt hända. På Two ser vi till att det gör det. Som specialister inom affärssystem och BI erbjuder vi både insikterna som gör det lätt att tänka efter och lösningarna som ökar tempot. Möjligheten att ta rätt beslut i rätt tid.

Vi är experter på affärssystemen Dynamics 365 Business Central och Jeeves ERP, samt business intelligence i Microsoft-plattformen Power BI och Qlik. Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder, där vi levererar verklig nytta.

Jonas Hellström

Vill du veta mer om vårt samarbete med Gung?

Jonas Hellström