Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central tar NAV till en ny nivå. Den stora fördelen är att du dessutom får tillgång till alla funktioner i molnet.

Business_Central_Two_i_Sverige

Microsoft Dynamics 365 Business Central tar NAV till en ny nivå. Business Central bygger på den uppskattade och väl etablerade funktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV. Den stora fördelen är att du dessutom får tillgång till alla funktioner i molnet. Genom att driften ligger i Microsoft Azure kan du lägga fokus på att utveckla dina affärer.

Microsoft Business Central

En affärslösning i molnet med hög flexibilitet

Affärssystemet i molnet innebär en affärslösning som är enkelt att anpassa efter era behov och er tillväxttakt. Här kan ni starta med den funktionalitet ni behöver idag och lägg till allt eftersom era behov växer. Dessutom innebär en licensbaserad molntjänst även att ni löpande får tillgång till nya funktioner. Och detta utan att behöva köra stora uppgraderingsprojekt och bekosta extra investeringar.

Microsoft Dynamics 365 – ett komplett koncept

Business Central är en del av Microsofts Dynamics 365-koncept och samverkar helt sömlöst med applikationerna i Microsoft 365. Därmed kan du skapa snygga dokument med Word-mallar, maila iväg dina offerter direkt från Outlook och använda Excel för att ta fram dina rapporter och anpassa dem. Med paneler för Power BI inbyggt i Business Central är det enkelt att ta fram diagram, kurvor och grafer över ditt ekonomiska läge. Är du nyfiken på möjligheterna med Power BI så hjälper vi dig gärna!

Med Microsofts Power Platform kan du dessutom enkelt utveckla din lösning. I Power Apps kan du bygga anpassade företagsappar som ansluter till era data och ert arbete mobilt – utan att det kräver någon tid och kostnad för utveckling av anpassad programvara. Och med Power Automate kan du effektivisera återkommande uppgifter och pappersfria processer.

Smarta tillägg i Microsoft AppSource

Microsoft Dynamics 365 Business Central är en heltäckande, molnbaserad affärslösning som låter dig koppla ihop ekonomi, försäljning, service och drift. Grunden innehåller det absolut nödvändigaste för ett affärssystem. När du sedan behöver mer funktionalitet så kompletterar du systemet med appar. De finns att ladda ner direkt i systemet eller via Microsoft AppSource. Här finner du en mängd smarta tilläggsapplikationer och branschinriktade lösningar som hjälper dig att bygga ut Business Central utifrån vad din organisation har behov av.

Behöver ni mer avancerade lösningar som kräver speciell funktionalitet så bygger vi det som applikationer och kompletterar ert affärssystem och er infrastruktur. 

Business Central 2 Go!

Med vår paketerade lösning Business Central 2 Go! kommer du snabbt igång med D365 Business Central. Du kan känna dig trygg med att få en lösning baserad på vår Best Practice med bland annat roller och rapporter för att snabbast möjligt komma ur startblocken.

Visst verkar det bra? Micke berättar gärna mer!

Maila Micke

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist • 070-757 51 45mikael.sjoqvist@two.se