Two hjälper CloudPro att öka tempot med Business Central

Vi på Two är glada över att få leverera Business Central till IT-företaget CloudPro. Ett klokt val av affärssystem – här får de en uppdaterad och komplett affärslösning som stöttar hela verksamheten. 

CloudPro Two partners

När det var dags för CloudPro att byta affärssystem föll valet på Microsoft Dynamics 365 Business Central. I och med bytet kommer att de att få ännu bättre överblick över affärerna och möjlighet till bättre och snabbare uppföljning. De kommer också att minska sitt manuella arbete och märka av en stor tidsbesparing. Att kunna ta mer proaktiva beslut och samtidigt kunna erbjuda kunderna bättre service har också varit en viktig del i beslutet.

Täcker in alla komplexa delar

CloudPro Anders Radman Two MSBusinessCentral

Anders Rådman, VD på CloudPro, är nöjd med valet av Business Central som affärssystem: ”- En av fördelarna som vi ser med Business Central är att det är enkelt att kombinera tjänster och produkter och erbjuda dem som paketeringar. Vi ser ett ökat behov på marknaden av moderna tjänstepaketeringar inom IT. Med Business Central får vi en möjlighet att följa upp dessa på ett bättre sätt än tidigare.”

Stora möjligheter till anpassning och utökning

– Att CloudPro väljer Business Central med oss som partner är vi förstås väldigt glada för. Vi är i uppstartsfasen och har en bra plan för att leverera Business Central i tid, säger Mikael Sjöqvist, affärsområdesansvarig för Dynamics 365 på Two. Vi har ett kunnigt team från vår sida som jobbar tätt ihop med kunden och hjälper dem snabbt igång med Business Central.

Kom igång med Business Central med Two

Genom vår paketerade lösning Business Central 2 Go är du snabbt igång med D365 Business Central. Lösningen är baserad på best practice med bland annat roller och rapporter för att inte behöva bygga allt från scratch.

Vi på Two hjälper verksamheter att bli mer datadrivna med hjälp av Microsofts ekosystem. Långsiktiga relationer med våra kunder är värdefullt för oss, och vi tror att vi tillsammans med kunden kan nå bäst resultat. Du hittar våra kontor i Karlstad och Göteborg, men vi har hela Sverige som arbetsfält.

Mikael Sjöqvist

Vill du komma igång med Business Central? Hör av dig till Mikael!

Mikael Sjöqvist