SweBase – svensk funktionalitet i Business Central

SweBase add-on innehåller det du behöver för att jobba i Business Central enligt svenska lagar och regler. Den förenklar ditt dagliga arbete och minskar behovet att anpassa Business Central. Om du har verksamhet i Sverige är det SweBase du ska ha! 

Business Central SweBase

SweBase för enkel hantering 

Behöver du hantera SEPA-betalfiler i det nya formatet? Har du behövt göra stora anpassningar för att kunna skapa orderbekräftelser och fakturor i rätt format? Hanterar du inkommande betalningar manuellt? Med SweBase skapar du enkelt betalningar till både svenska och utländska leverantörer. Det är också lätt att förändra utseendet på dina fakturor, kreditar osv. För att matcha kundinbetalningar mot kundreskontran importerar du Bg Max eller Total IN betalfiler.

Många smarta funktioner

Självklart vill du kunna skapa alla dina affärsdokument enligt svensk standard. Och sköta betalningar både från kunder och till leverantörer via de unika metoder vi använder i Sverige, som autogiro och LB-format. SweBase löser det åt dig. Denna smarta add-on innehåller också ett gäng andra nyttiga funktioner:

Two hjälper dig med SweBase och annat kring ditt ERP

Mikael Sjöqvist

Vill du veta mer om SweBase? Hör av dig till Mikael!

Mikael Sjöqvist