Därför ska du köra Business Central i Teams

Smart och sömlöst – kör Microsoft Dynamics 365 Business Central direkt i Teams, i en egen flik. Ett enkelt sätt att öka effektiviteten och förenkla det dagliga arbetet i din organisation.

Busisness Central i Teams

Fördelarna med att köra Business Central i Teams

Så här kommer du igång

  1. Innan du börjar ska du se till att alla teammedlemmar har rätt behörigheter för att komma åt Business Central. Detta gör du genom att gå till inställningar i Microsoft Teams och klicka på ”Team Tools”. Därifrån kan du ställa in lämpliga behörigheter för varje teammedlem.
  2. När du har kontrollerat att alla teammedlemmar har rätt behörigheter är du redo att sätta igång. Detta gör du genom att gå till fliken ”Appar” i Microsoft Teams och klicka på ikonen ”Business Central”. Välj ”Lägg till” och sedan ”Öppna”. När du har gjort detta öppnas Business Central i en ny flik i Teams.
  3. Nu när Business Central är öppen i Teams kan du börja använda alla de funktioner som det har att erbjuda. Du kan till exempel använda sidan ”Dynamics 365 Home” för att få en överblick över ditt företags resultat. Du kan också använda funktionen ”My Workspace” för att hålla koll på dina personliga uppgifter och mål.
  4. När du är klar med det du ville göra i Business Central ska du se till att stänga appen genom att gå tillbaka till fliken ”Appar” i Microsoft Teams och klicka på knappen ”Stäng” bredvid Business Central.

Förbättrat samarbete och kommunikation

När du kör Dynamics 365 Business Central i Teams får du bättre samarbete och kommunikation mellan anställda, kunder och partners. Det beror på att Teams erbjuder en mängd olika funktioner som gör det enkelt för människor att ansluta och arbeta tillsammans, inklusive chatt, videosamtal och fildelning. Eftersom Teams är nära integrerat med Office 365 kan du dessutom snabbt och enkelt dela dokument, kalkylblad och presentationer utan att behöva lämna Teams gränssnitt. Detta gör det enkelt för alla som är involverade i ett projekt att hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna.

En annan fördel med att köra direkt i Teams är att det ger dig bättre insyn i affärsverksamheten. Med Business Central kan du spåra lagernivåer, försäljningsorder, kunddata, finansiella data och mycket mer – allt från det välbekanta gränssnittet i Teams. På så sätt får du snabbt koll på problem och trender och kan vidta korrigerande åtgärder om det behövs. 

Ökad produktivitet med Business Central i Teams

Mikael Sjöqvist

Hör av dig till Micke så berättar han mer!

Mikael Sjöqvist