Vad är Microsoft Copilot?

Välkommen till framtiden för smarta arbetsflöden – Microsoft Copilot! Den senaste innovationen i Microsofts värld är inte bara en ny programvara; det är din nästa kollega. Det här banbrytande verktyget är designat för att revolutionera hur vi arbetar, tänker och skapar under vår arbetsdag. Följ med oss när vi berättar mer om vad Copilot är och hur du kan använda den.

Vad-är-Copilot

Microsoft Copilot är direkt integrerad i Microsoft 365 och använder avancerad AI för att förbättra produktiviteten. Vi brukar säga att den fungerar som en digital assistent. Men oroa dig inte, den planerar inte att ta över ditt jobb. Snarare är den här för att göra ditt arbete enklare, roligare och, kanske till och med lite mer imponerande?

Vad kan jag göra med Microsoft Copilot?

Här kommer ett exempel. Föreställ dig att du är en CFO som förbereder en kvartalsrapport. Med Copilot kan du genom en enkel begäran om hjälp få fram detaljerade analyser och visualiseringar baserade på dina data. Och allt det utan att behöva djupdyka i komplicerade Excel-ark. Det är som att ha en analytiker ständigt vid din sida.

För dig som t ex är VD eller i annan ledande position erbjuder Copilot inte bara insikter i verksamheten utan även stöd i kommunikationen. Bland annat genom att den kan skapa professionella presentationer och förbereda välskrivna tal. Du kan helt enkelt kommunicera mer effektivt med hjälp av din nya AI-kollega. Dessutom kan Copilot omarbeta stora datamängder till klara och koncisa rapporter och hjälpa till med budgetförutsägelser. Eller till och med ge strategiska rekommendationer baserat på företagets tidigare prestationer.

Och till dig, CTO:n där ute som kämpar med att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken – låt Copilot sköta det tunga jobbet och introducera AI-baserade lösningar för ditt område och ditt team. Den hjälper till med att integrera och hantera tekniska system och att automatisera repetitiva uppgifter. Den kan till och med föreslå innovationsvägar baserat på de senaste tekniktrenderna.

Ett naturligt steg för dig som Microsoftanvändare

Är det inte dags att vi alla får en liten digital superhjälte vid vår sida? Med Microsoft Copilot kan du lägga monotona uppgifter åt sidan och fokusera på det som verkligen är intressant: att skapa värde och driva innovation inom ditt företag.

Microsoft Copilot är designad för att arbeta direkt i Microsofts välbekanta program som Teams, Outlook och Office. Vilket förstås erbjuder en omedelbar fördel för alla användare, oavsett avdelning eller position.

Copilot och Business Central

I en värld där affärsprocesser ständigt måste vara snabba och effektiva, är Microsoft Copilot och Dynamics 365 Business Central en match made in heaven. Tillsammans skapar de en dynamisk duo som superladdar affärsverksamheter. Allt från småföretag till stora företagsjättar.

Business Central är känt för sin förmåga att integrera olika affärsprocesser i en enda omfattande affärslösning. En lösning som hanterar allt från ekonomi och operations till försäljning och kundtjänst. Lägg till Copilot i ekvationen, och du får inte bara en automatiserad lösning, utan en intelligent partner som kan förutse, analysera och lösa problem innan de ens uppstår. Vad sägs om:

Kort sagt, när Microsoft Copilot och Dynamics 365 Business Central arbetar hand i hand, blir de inte bara ett verktyg för att underlätta affärsprocesser, utan också en strategisk tillgång som ständigt förnyar och förbättrar hur företaget fungerar.

Hur kommer vi igång?

Så, hur tar man då bäst till vara på den här nya digitala kollegan? Nyckeln ligger i att integrera Copilot i de dagliga arbetsflödena och ständigt utforska nya sätt att använda dess kapaciteter för att förbättra beslutsfattandet och effektiviteten. Och oroa dig inte, Copilot är programmerad att vara förlåtande mot nybörjarmisstag – den lär sig och utvecklar sig själv hela tiden.

Så till alla er där ute som använder Microsofts applikationer: var inte rädda för att ge er in i ert eget AI-äventyr med Copilot. Det kan vara just det som tar verksamheten till nästa nivå.

Rasmus Björk Two

Nyfiken på Microsoft Copilot? Rasmus berättar gärna mer!

Rasmus Björk

rasmus.bjork@two.se

070-974 95 53