23 mars, 2021

SweBase – svensk funktionalitet i Business Central

SweBase add-on innehåller det du behöver för att jobba i Business Central enligt svenska lagar och regler. Den förenklar ditt dagliga arbete och minskar behovet att anpassa Business Central. Om du har verksamhet i Sverige är det SweBase du ska ha! 

Swebase

SweBase för enkel hantering 

Behöver du hantera SEPA-betalfiler i det nya formatet? Har du behövt göra stora anpassningar för att kunna skapa orderbekräftelser och fakturor i rätt format? Hanterar du inkommande betalningar manuellt? Med SweBase skapar du enkelt betalningar till både svenska och utländska leverantörer. Det är också lätt att förändra utseendet på dina fakturor, kreditar osv. För att matcha kundinbetalningar mot kundreskontran importerar du Bg Max eller Total IN betalfiler.

Microsoft Dynamics 365 Business Central är en heltäckande, molnbaserad affärslösning som låter dig koppla ihop ekonomi, försäljning, service och drift. Grunden innehåller det absolut nödvändigaste för ett affärssystem. När du sedan behöver mer funktionalitet så kompletterar du systemet med appar. Den certifierade tilläggsmodulen SweBase stödjer Business Central versionerna Essentials och Premium och finns för alla nordiska språk samt engelska. Är du nyfiken så kan du ladda hem en 30-dagars trial av SweBase på Microsofts Appsource redan idag!

Många smarta funktioner

Självklart vill du kunna skapa alla dina affärsdokument enligt svensk standard. Och sköta betalningar både från kunder och till leverantörer via de unika metoder vi använder i Sverige, som autogiro och LB-format. SweBase löser det åt dig. Denna smarta add-on innehåller också ett gäng andra nyttiga funktioner:

Two hjälper dig med SweBase och annat kring ditt ERP

På Two värdesätter vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror att vi tillsammans med dig som kund kan nå bäst resultat. Med en djup förståelse för din verksamhet får vi de bästa förutsättningar att hjälpa er att nå era mål. Vi kan hjälpa dig med både implementation, förvaltning och vidareutveckling av Business Central.

Vill du veta mer om SweBase? Kontakta..

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist
070-757 51 45
mikael.sjoqvist@two.se