Snabb implementation i Business Central 2 Go

För att du snabbt ska komma igång med Business Central kan vi erbjuda den paketerade lösningen Business Central 2 Go. Snabbt, enkelt och tryggt!

Snabb-implementation-Business-Central

Paketeringen innebär att du kan gå från uppstartsmöte till ett uppsatt och implementerat Business Central långt mycket snabbare än ett traditionellt implementationsprojekt. Business Central 2 Go innehåller färdiga roller som passar perfekt för dig med verksamhet i handelsbolag. Eller andra bolag med logistikintensiv verksamhet. Efter implementationen finns möjlighet att göra de anpassningar som din verksamhet kräver och behöver.

Du får redan från start även svenska rapporter och annan funktionalitet. Allt följer svensk standard och lagkrav i form av SweBase. Däribland självklart också en grundkontoplan och svensk momsrapport. Grundkonfigurationen som följer med i Business Central 2 Go kommer även att matcha dig som jobbar i tradingbolag, så det bara är att köra igång.

Färdigt och förberett i Business Central 2 Go

För att slippa börja från början har vi tagit fram en lösning där vi förkonfigurerat Business Central att passa svenska handelsbolag. Med denna genväg sparar du både tid och pengar och är redo för att köra igång.

Du kan enkelt skapa både svenska och utländska betalningar. Du kan också importera BGMAX och TotalIN betalningsfiler för att enkelt balansera dina kundtransaktioner mot händelser på banken.

När du har Business Central uppe och rullar så är det enkelt att integrera mot andra system med hjälp av moderna API:er. Enkelt knyter vi ihop ditt affärssystem med exempelvis din e-handel, CRM, CMS eller andra omkringliggande system som ni använder för er verksamhet.

Vi hjälper dig snabbt igång med Business Central

På Two hjälper vi verksamheter att göra det svåra enkelt, att automatisera det manuella och skapar datadrivna insikter. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och tror att vi tillsammans med dig som kund når bäst resultat. Våra kontor finns idag i Karlstad och Göteborg men vi har hela Sverige som arbetsfält.

Visst verkar det bra? Micke berättar gärna mer!

Maila Micke

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist • 070-757 51 45mikael.sjoqvist@two.se