25 januari, 2019

Lekang Group effektiviserar med Jeeves ERP och Power BI

Lekang Group har under många år arbetat tillsammans med Two och vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP för att effektivisera sin verksamhet. Med business intelligence i Power BI har man nu också en större möjlighet att agera snabbt och ta korrekt beslut.

Lekang Group’s* affärsidé är att vara en ledande filterleverantör till nordisk industri, entreprenad, rederier och offshore. Lekang Group består av 3 st bolag och dessa återfinns i Sverige, Norge och Danmark. Företagen är en av de största filterleverantörerna i sin bransch, med hög kvalitet på produkter och kompetens. Ägare till Lekang Group är Indutrade AB som är börsnoterat på Stockholmsbörsen.

Lekang Group och Two samarbete Jeeves och Power BI

Lekang Group har länge arbetat tillsammans med Two och vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP. Two har under åren uppgraderat, vidareförädlat och effektiviserat Jeeves ERP vartefter marknaden har krävt det, allt för att Lekang Group ska kunna bevara sin position som nummer 1.

”- Two har under åren varit en samarbetspartner som har gett oss allt från rådgivning och utbildning till ny funktionalitet i Jeeves ERP som effektiviserat vår verksamhet. Two har hjälpt oss med att integrera ett antal system med Jeeves och därigenom automatisera många av våra affärsprocesser för att minska den manuella hanteringen. Detta har gett oss stora besparingar och ökat vår möjlighet att ta hand om våra kunder.” säger Björn Christiansen, systemansvarig på Lekang Group.Lekang Group effektiviserar med Jeeves och Power BI

Business Intelligence med Power BI mot Jeeves ERP

Lekang Group har även beslutsstöd med datalager som är kopplat mot Jeeves ERP. Sedan implementationen av Jeeves ERP har man arbetat med Microsofts BI-plattform och på senare tid har man förädlat denna lösning med Microsoft Power BI. Lösningen ger användarna möjlighet att via dator och mobil uppdatera sig om sina utfall, trender och KPI:er för att kunna agera snabbt.

”- Two har hjälpt oss att få ett effektivt beslutsstöd där vår organisation får djup insikt i vårt affärsdata. Vi tar nu nästa kliv på resan med Microsoft Power BI för att kunna göra snabbare analyser och vi ges själva möjlighet att ta fram och anpassa rapporter efter våra behov.” säger Mattias Cirre, CFO Lekang Group.

”- Jag uppskattar verkligen det långsiktiga partnerskapet vi har med Lekang Group. Våra konsulter brinner för att hjälpa våra kunder och med Lekang Group har vi fått chansen att stötta dem på bred front. Som kund har de också utmanat oss med nya behov för att effektivisera sin verksamhet, vilket är utmaningar vi älskar!” säger Victoria Oscarsson, Leveransansvarig på Two.

 

Victoria-Oscarsson-Two

Victoria Oscarsson
070-4491913
victoria.oscarsson@two.se


* Lekang Group består av följande företag:

Filterteknik Sverige AB, Karlstad                      www.filterteknik.se
Filterteknik Danmark A/S, Köpenhamn          www.filterteknik.dk
Lekang Filter AS, Hölen, Norge                         www.lekangfilter.no

Ägare: Indutrade AB                                            www.indutrade.se