Office Recycling effektiviserar med Dynamics 365

Office Recycling erbjuder återvinningsabonnemang till kontor, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, restauranger och butiker. Bolaget har vuxit från 0 till 2000 kunder på 11 år. Nu fortsätter de mot sitt viktiga mål, att kunna lämna över en hållbar värld till barn och barnbarn. Two, i samarbete med bland annat Absfront, hjälper Office Recycling att implementera Microsoft Dynamics 365. Ett viktigt steg för att få till en hållbar IT-lösning som matchar deras verksamhet. 

Affärsområde

Projekt

Gå till webbplats

– Med det här hoppas vi kunna effektivisera våra manuella processer som vi hanterar idag. Och dessutom skapa ett mycket större mervärde till våra kunder, genom att ge dem en helt annan typ av statistik och spårbarhet som i framtiden kommer att vara krav för dem att rapportera, säger Fredrik Jahn, CFO på Office Recycling.

Office-Recycling-Business-Central-Two

Dynamics 365 för återvinningsbranschen

– Mina förväntningar på projektet är att det ska bli lyckat på alla sätt. Samt att Office Recycling ska få en riktigt bra lösning som de kan använda under lång tid. Two och Absfront har skapat ett bra och framgångsrikt samarbete som vi kan fortsätta med även i framtiden, säger Mikael Sjöqvist på Two. Vi har sedan tidigare också ett gott samarbete med Absfront kring Sales, vilket känns tryggt i den här leveransen.

– Det är otroligt kul att vi får driva det här spännande projektet. Det ligger helt rätt i linje med vår satsning att växa vidare inom Microsoft Dynamics 365, säger Christofer Järlesjö, VD på Two. Här kommer vi att jobba med bland annat Business Central, Sales och Power BI, och att få ta ett sådant helhetsgrepp är förstås riktigt kul. Vi har inom vår koncern CombinedX ett fokus på hållbarhet genom digitalisering, vilket ju gör den här affären ännu mer intressant. Office Recycling är helt rätt typ av verksamhet och Business Central ihop med Field Service är perfekt för verksamhet inom återvinning. I och med det här projektet går Office Recycling mot en molnlösning och minskar därmed sitt energibehov. Det ser vi som ytterligare en positiv effekt av projektet.

Om Office Recycling

Office Recycling erbjuder återvinningsabonnemang för kontor, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, restauranger och butiker. De har skapat ett framgångsrikt recept för att öka kundens återvinning med 50% kombinerat med fossilfria transporter och förstklassig service. Kunden får behovsanpassade källsorteringslösningar och Office Recycling ombesörjer hämtning av avfallet till det egna återvinningscentret på Drottningholm – dessutom oftast till en lägre kostnad än ett oljeberoende alternativ.

Om Two

Mikael Sjöqvist

Hör gärna av dig till Micke så berättar han mer!

Mikael Sjöqvist