24 februari, 2021

Därför är Microsoft Business Central ett smart val 

Varför är affärssystemet Microsoft Business Central rätt val för din verksamhet? Vår kollega Micke delar med sig av sina reflektioner: om ni är redo att bli mer datadrivna, och satsa på digital omvandling, så ta en titt på nya Dynamics 365 från Microsoft. 

Varför Microsoft Dynamics Business Central

Dynamics 365 är den enda molnbaserade lösningen som har det ni behöver för CRM, ERP och BI – allt på ett ställe. Oavsett om ni idag är tio anställda eller tiotusentals anställda, så matchar lösningen er verksamhet genom sin anpassningsbarhet. 

I Microsoft Business Central finns sälj, kundservice, ledning, ekonomi, fältservice, projektservice automatisering, även marknadsföring. Och som jag ser det: alla saker ni kan göra med Dynamics 365 blir bara fler för var dag som går. 

Integrera Dynamics 365

Till att börja med är Dynamics 365 smidigt att integrera med verktygen ni idag redan använder, till exempel Excel och Outlook. Är ni som jag en flitig användare av Microsofts produkter kommer det här passa er perfekt! Dessutom får ni även avancerade analysfunktioner för digitala data som hjälp och stöd för de beslut ni behöver fatta inom er organisation. I och med det kan ni enkelt ta fram prediktiva analyser. Och till er hjälp har ni avancerade verktyg i form av Cortana, Power BI och Azure Machine Learning. Alla de verktygen tycker jag är något att hålla ögonen på framöver.  

Det här hjälper er att förutspå och förstå era kunders behov. Det maximerar också effekten av åtgärderna som ni sätter in, sänker kostnaderna och ökar produktiviteten. Dynamics 365 kan genom sin inbyggda intelligens hjälpa er att göra det som är bäst för er verksamhet. 

Skalbart – betala utifrån era behov

Varför passar Microsoft Business Central mig? Det som gör Microsoft Business Central ännu mer intressant och attraktivt är att ni endast betalar för det ni behöver. Välj i App Source de appar ni behöver för er verksamhet just nu – och lägg till fler om och när er verksamhet växer. 

Gör er verksamhet med produktiv, mer intelligent, mer anpassningsbar och redo för framtiden med nya Dynamics 365. 

Fortfarande nyfiken på varför Microsoft Business Central är något för er? Hör av dig så berättar jag gärna mer:

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist
070-757 51 45
mikael.sjoqvist@two.se