Demorapporter Power BI

Är du ute efter en demo av Power BI? Här finns några exempel på hur rapporter i Microsoft Power BI kan se ut och fungera. I Power BI kan du analysera och följa upp vad som helst, bara det finns data att bygga rapporten på. Fler konkreta exempel kan du läsa om bland våra kundcase. Testa och klicka gärna runt, och tveka inte att höra dig om du undrar över något! 

Kontakta någon av våra BI-konsulter för en personlig demo

Kontakta oss

Försäljningsanalys

Följ upp din försäljning under nuvarande månad och år. Analysera din utveckling och jämför med föregående period, förvald eller valfritt datumintervall.

Klimatsmarta resor

Ett av målen i Agenda 2030 är att bekämpa klimatförändringen. Något vi alla kan hjälpa till med. Här kan du beräkna dina resors klimatpåverkan i CO2.

Tillverkning

Skapa levande dashboards som ger dig full koll på läget i tillverkningen. Få indikationer på uppnådda mål och processer som larmar.

Försäljning

Visualisera er försäljning på ett snyggt och modernt sätt, i linje med er grafiska profil eller med annan anknytning till verksamheten.

OS

I Microsoft Power BI kan du presentera vad som helst i snygga dashboards. Kanske något specialintresse, eller en tävling på jobbet.

Enkel försäljningsuppföljning

Här kan du i ett enkelt exempel se hur du kan följa upp utvecklingen av din försäljning i Power BI, även geografiskt.

Luftföroreningar

Se utvecklingen av utsläpp för olika typer av luftföroreningar i olika branscher i Sverige.

Vill du boka in en demo av Power BI?

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se