Vi är Two

På Two värdesätter vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror att vi tillsammans med kunden kan nå bäst resultat och med en djup förståelse för våra kunders verksamhet får vi de bästa förutsättningar att hjälpa våra kunder nå sina mål. Våra kontor finns idag i Karlstad och Göteborg.

Lång erfarenhet men fortfarande nyfikna!

Two startade 2017 efter att i över 10 år huserat som ett affärsområde inom Ninetech AB. I vår koncern, med moderbolaget CombinedX, tror vi på att var spjutspetskompetens ska drivas under egna varumärken varför vi gjorde denna förändring.

Många av våra konsulter har arbetat med affärssystem långt innan Ninetech bildades. Flera av våra seniora konsulter har faktiskt arbetat med affärssystem sedan förra millenniet! Efter att ha haft vårt fokus på affärssystemet Jeeves ERP från starten på Ninetech har vi breddat vårt utbud till att även omfatta Microsoft D365 Business Central.

Business intelligence, eller beslutsstöd, har varit en del av verksamheten på Ninetech sedan många år. Vi har hela tiden haft ett fokus på Microsofts plattformar och fortsätter på det spåret. BI är ett riktigt spännande område att följa med en konstant utveckling där vi på Two har vår spets inom datalager och Microsoft Power BI.

Trots många år i branschen är vi fortfarande nyfikna. På Two följer vi med spänning utvecklingen av våra kunders verksamheter. Hur affärssystemens möjligheter ökar för varje år och hur beslutsstöd idag blivit lättillgängligt för varje medarbetare. Och när vi får chansen att påverka denna förändring – det är då vi är som bäst!

Att jobba på Two

Som medarbetare på Two får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del andra personalförmåner. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vi värnar om vår höga kompetens då vi har som målsättning att vara den bästa leverantören av ERP-relaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också bekräftas av att våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år.

Våra kickoffer är ett uppskattat inslag. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid och Prag och nu senast till Amsterdam tillsammans med våra systerbolag i vår koncern CombinedX.

Vår värdegrund genomsyrar allt jobb vi gör, och hur vi gör det. De långsiktiga partnerskapen, att ha en positiv inställning samt jobba kreativt och proaktivt är något som motiverar oss alla.

Two i Sverige Värdegrund

Two – en del av CombinedX

Two är en del av CombinedX tillsammans med systerföretagen Ninetech, Netgain, CloudPro, Smartsmiling ViewBase, Elvenite, Dynamo och Nethouse. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela den digitala transformationen.

 

För mer information, kontakta VD Christofer Järlesjö

Christofer-Järlesjö

Christofer Järlesjö, VD

christofer.jarlesjo@two.se

+46 70 238 78 29