Vi är Two

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Och att vi tillsammans med kunden kan nå bäst resultat. Med en djup förståelse för våra kunders verksamhet får vi bäst förutsättningar att hjälpa dem nå sina mål. Du hittar våra kontor i Karlstad och Göteborg.

Lång erfarenhet men fortfarande nyfikna!

Vi har vårt ursprung i Ninetech AB och många av våra konsulter har arbetat med affärssystem långt innan både Ninetech och Two bildades. Efter att ha startat upp med fokus på Jeeves ERP är vi numera också fenor på Microsoft D365 Business Central. Business intelligence, eller beslutsstöd, har varit en del av oss i många år. BI är ett riktigt spännande område som ständigt utvecklas. Här har vi på Two vår spets inom datalager och Microsoft Power BI.

När vi får chansen att kombinera det bästa av de två och hjälpa dig som kund att bli ännu lite grymmare på det du gör – det är då vi är som bäst!

Trots många år i branschen är vi fortfarande nyfikna. På Two följer vi med spänning utvecklingen av våra kunders verksamheter. Affärssystemens möjligheter ökar för varje år och smarta BI-lösningar är idag lättillgängliga för alla medarbetare.

Jobba på Two

Som medarbetare på Two får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, roliga uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del annat smått och gott för att du ska må bra. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vi värnar om vår höga kompetens då vi har som mål att vara den bästa leverantören av ERP-relaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också bekräftas av att våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år. Våra kickoffer brukar vara uppskattade. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid, Prag och Amsterdam tillsammans med våra systerbolag koncernen CombinedX.

Vår värdegrund genomsyrar allt jobb vi gör, och hur vi gör det. De långsiktiga partnerskapen, att ha en positiv inställning samt jobba kreativt och proaktivt är något som motiverar oss.

Two-i-Sverige-Värdegrund

 

Two – en del av CombinedX

Two är en del av CombinedX tillsammans med systerföretagen Ninetech, Netgain, CloudPro, Smartsmiling, ViewBase, Elvenite och Nethouse. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela den digitala transformationen.

Här är vår VD Christofer, han berättar gärna mer!

Maila Christofer

Christofer-Järlesjö

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se