Vi är Two

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Och att vi tillsammans med kunden skapar ett långsiktigt värde. Med en djup förståelse för våra kunders verksamhet får vi bäst förutsättningar att hjälpa dem nå sina mål. Du hittar våra kontor i Karlstad, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå.

Lång erfarenhet i en vinnande kombo!

Vi har vårt ursprung i Ninetech AB och många av våra konsulter har arbetat med affärssystem långt innan både Ninetech och Two bildades. Vi är specialister på Jeeves ERP och Microsoft D365 Business Central. Business intelligence, eller beslutsstöd, har varit en del av oss i många år. Här har vi på Two vår spets inom datalager och plattformarna Microsoft Power BI och Qlik. 2023 blev BI-specialisterna Viewbase en del av Two, och vi är nu ännu starkare inom business intelligence.

När vi får chansen att kombinera det bästa av de två och hjälpa dig som kund att bli ännu lite bättre på det du gör – det är då vi är som bäst!

Vi levererar en pricksäker mix av affärssystem och BI. Av paketeringar och kundanpassningar. Kundens manuella arbete minskar och träffsäkerheten i data och affärsprocesser blir hög och pålitlig. Det gör att du som kund får ett snabbt resultat och jobbar smartare.

Jobba på Two

När du jobbar på Two får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, roliga uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del annat smått och gott för att du ska må bra. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vi värnar om vår höga kompetens och har som mål att vara den bästa leverantören av ERP-relaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät och våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år. Våra kickoffer brukar vara uppskattade. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid, Prag och Amsterdam tillsammans med våra systerbolag i koncernen CombinedX.

Vår värdegrund genomsyrar allt jobb vi gör, och hur vi gör det. De långsiktiga partnerskapen, att ha en positiv inställning samt att jobba proaktivt är något som motiverar oss.

Vill du vara med på vår resa? Kika in på karriärsidan, där finns våra lediga tjänster och info om praktik och traineeprogrammet. Där kan du också gärna skicka in en spontanansökan eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad.

 

Two-i-Sverige-Värdegrund

 

Two – en del av CombinedX

Two är en del av CombinedX tillsammans med systerföretagen Ninetech, NetgainAnytrust, Elvenite och Nethouse. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela den digitala transformationen.

Här är vår VD Christofer, han berättar gärna mer!

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se