Våra partners

Genom ett tätt samarbete med våra partners kan vi erbjuda våra kunder det bästa av två världar. Lösningar för hela affärsprocessen och integrationer med ditt affärssystem. Våra erfarna partners har kompetens inom många specialområden för den del av verksamheten som inte ligger i affärssystemet. Vi på Two kan ditt affärssystem och tillsammans med våra partners levererar vi lösningar och anpassningar som är optimerade för dig som slutkund.

 

Pagero-partner-till-Two

Pagero

Pagero tar hand om de tekniska och regelmässiga kraven i dina order-to-cash-, purchase-to-pay- och fraktprocesser. Genom partnerskapet med Pagero kan vi erbjuda våra kunder 100 % digital kommunikation. Du får datanoggrannhet och säkerhet, transparens och överblick i realtid – via en enda anslutning.

Weland

Weland Solutions levererar kundanpassade hissautomater samt lagerinredning. Vi på Two kan integrera Jeeves ERP med Welands hissautomater och förenkla er lagerhantering. Affärssystemet sköter orderhanteringen precis som vanligt samtidigt som hissautomaten effektiviserar plockhanteringen.

Avient-partner-till-Two

Avient

Avient är vår partner när det gäller integrationer till Jeeves. De bygger allt från enklare webbsidor till avancerade sidor med kopplingar till affärssystem och andra verksamhetssystem. De är också marknadsledande inom maskinuthyrningssystem, utvecklat tillsammans med uthyrare.

CloudPro-partner-till-Two

CloudPro

Cloudpro erbjuder tjänster inom IT-drift och support. De kan agera som er kompletta IT-avdelning eller i en rådgivande roll till er IT-organisation. Genom vårt partnerskap med Cloudpro kan vi erbjuda ett helhetsgrepp på er Jeevesmiljö – där Cloudpro står för driften av en hostad lösning.

Inobiz-partner-till-Two

Inobiz

Inobiz är ledande inom dataintegration, bland annat utvecklar de mappningssystem med EDI för affärssystem. Inobiz används främst för att integrera och ansluta system inom ett företag och/eller mellan företag, men också för att integrera olika typer av system mot webben. Vi på Two hjälper dig att integrera Jeeves med Inobiz lösningar!

Ninetech-Two-partner

Ninetech

Ninetech är ett av våra systerbolag inom Combined Excellence. De är experter på skräddarsydd digitalisering och hjälper ledande svenska bolag med digital transformation. Ninetech har stor kompetens inom bland annat PIM och web – till vilka vi tillsammans har jobbat fram flera integrationer till Jeeves ERP. Ett exempel är Morakniv.