Våra partners

Genom ett tätt samarbete med våra partners kan vi erbjuda våra kunder det bästa av två världar. Lösningar för hela affärsprocessen och integrationer med ditt affärssystem. Våra erfarna partners har kompetens inom många specialområden för den del av verksamheten som inte ligger i affärssystemet. Här på Two jobbar vi med både Microsoft Business Central, Jeeves ERP och Power BI.  Och tillsammans med våra partners levererar vi lösningar och anpassningar som är optimerade för dig som slutkund.

 

Microsoft-Gold-Partner-Two

Microsoft

Med Microsofts affärsplattform och oss som partner jobbar vi tillsammans långsiktigt för din fortsatta framgång. Vi är guldpartner till Microsoft och kan erbjuda dig fullständigt stöd både när det gäller Power BI och Dynamics 365 Business Central. Som användare av Microsoft 365 får du tillgång till en hel palett med smarta digitaliseringslösningar.

Pagero-partner-till-Two

Pagero

Pagero tar hand om de tekniska och regelmässiga kraven i dina order-to-cash-, purchase-to-pay- och fraktprocesser. Genom partnerskapet med Pagero kan vi erbjuda våra kunder 100 % digital kommunikation. Du får datanoggrannhet och säkerhet, transparens och överblick i realtid – via en enda anslutning.

ExFlow-Two-Partners

ExFlow

ExFlow är en mångsidig inbyggd lösning speciellt anpassad för Dynamics 365 Business Central. Utvecklad med över 15 års erfarenhet av att effektivisera arbetsflödet för över 45 000 Dynamics NAV-användare i 20 länder. Att komplettera Dynamics 365 Business Central med ExFlow är ett säkert sätt att uppnå högre effektivitet, bättre lönsamhet och ökad transparens i Leverantörsreskontraprocessen.

Inobiz-partner-till-Two

Inobiz

Inobiz är ledande inom dataintegration, bland annat utvecklar de mappningssystem med EDI för affärssystem. Inobiz används främst för att integrera och ansluta system inom ett företag och/eller mellan företag, men också för att integrera olika typer av system mot webben. Vi på Two hjälper dig att integrera Jeeves med Inobiz lösningar!

CashIT-Two-partners

Cash IT

Cash IT är moderna stationära och mobila kassasystem som är fulladdade med smarta funktioner och integrationer till både affärssystem och e-handel. Med uppdateringar i realtid får du bland annat effektiv hantering av lager, inköp och automatiserad bokföring. Via kopplingar till affärssystemet kan den fysiska handeln kommunicera med e-handeln, så kallad omnikanal eller unified commerce.

OptoSweden-Partner-Two

OptoSweden

OptoSwedens lösningar byggs upp av teknik med AI och maskininlärning och effektiviserar hantering av både fakturor, formulär och andra typer av dokument. Tillsammans med OptoSweden kan vi på Two erbjuda dig som kund kompletta digitaliserade dokumentflöden och ni kan då behålla fokus på er kärnverksamhet. För dig som vill ta emot e-fakturor i Jeeves ERP är det här ett bra alternativ att kika vidare på.

Absfront-logo-partner-m-Two

Absfront

Absfront är certifierade experter inom Microsoft CRM, och erbjuder både anpassade och paketerade lösningar för Microsoft Dynamics 365 CRM. De är specialister på CRM med lång erfarenhet och fokus på Microsofts appar. Genom vårt partnerskap kan Two och Absfront snabbt hjälpa dig igång med både Business Central och CRM från Microsoft.

Logtrade-Partner-Two

Logtrade

LogTrade Technology erbjuder dig som kund ett adaptivt och molnbaserat mjukvarusystem för leverans- och frakthantering. Nyckelbegreppet är transportadministration. Enkelt uttryckt handlar det om att paketen kommer iväg med rätt data på fraktetiketten och med rätt transportkapacitet. På lång sikt innebär det att du uppnår cirkulär logistik, no waste, och prediktiva leveranser.

Weland

Weland Solutions levererar kundanpassade hissautomater samt lagerinredning. Vi på Two kan integrera Jeeves ERP med Welands hissautomater och förenkla er lagerhantering. Affärssystemet sköter orderhanteringen precis som vanligt samtidigt som hissautomaten effektiviserar plockhanteringen.

Avient-partner-till-Two

Avient

Avient är vår partner när det gäller integrationer till Jeeves. De bygger allt från enklare webbsidor till avancerade sidor med kopplingar till affärssystem och andra verksamhetssystem. De är också marknadsledande inom maskinuthyrningssystem, utvecklat tillsammans med uthyrare.

CloudPro-partner-till-Two

CloudPro

Cloudpro erbjuder tjänster inom IT-drift och support. De kan agera som er kompletta IT-avdelning eller i en rådgivande roll till er IT-organisation. Genom vårt partnerskap med Cloudpro kan vi erbjuda ett helhetsgrepp på er Jeevesmiljö – där Cloudpro står för driften av en hostad lösning.

Ninetech-Two-partner

Ninetech

Ninetech är ett av våra systerbolag inom Combined Excellence. De är experter på skräddarsydd digitalisering och hjälper ledande svenska bolag med digital transformation. Ninetech har stor kompetens inom bland annat PIM och web – till vilka vi tillsammans har jobbat fram flera integrationer till Jeeves ERP. Ett exempel är Morakniv.