Viewbase är nu en del av Two

Från och med januari är Viewbase en del av Two. I och med sammanslagningen ser vi stora möjligheter att bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare och leverantör av affärssystem och business intelligence.

Two+Viewbase

”-Vi går in i det nya året som ett större och starkare bolag. Det känns riktigt kul att välkomna alla nya medarbetare, kunder och partners. Nu får vi leverera smarta lösningar till en för Two ny sektor, energisektorn, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.”

ViewBase Solutions AB grundades 2005 och blev en del av vår koncern CombinedX 2017. Viewbase består av ca 25 konsulter som jobbar med dataanalys och business intelligence (”BI”), främst i Qlik. Two visar en kraftig tillväxt och är experter inom affärssystemet Microsoft Business Central, Microsofts BI-plattform Power BI samt Jeeves ERP. Båda bolagen vänder sig huvudsakligen till medelstora och stora privata företag inom handel och tillverkande industri. Därtill vänder sig ViewBase också till energisektorn, som nu genomgår stora förändringar. Genom sammanslagningen blir Two ett ännu större specialistbolag med ledande BI-kompetens på den svenska konsultmarknaden.

Christofer Jarlesjö

Har du några frågor?

Christofer Järlesjö, VD Two