Välkommen Tobias!

Det är dags att välkomna årets första nykomling! Vårt Uppsalakontor har just fått en extra dos BI i form av Tobias Jansson, som kommer att leverera insikter och briljans tillsammans med kollegorna i vårt härliga BI-team.

Tobias-Jansson-Two-Uppsala

Tobias kommer till oss med en imponerande erfarenhet från både Qlik, Power BI och datalager. Han blir ett värdefullt tillskott till team BI där han främst kommer fokusera på backend/datalager. En riktigt bra start på året tycker vi!

Hej Tobias! Hur har du det, hur har dina första dagar som Two:are varit?

– Det har varit toppen, jag har känt mig extremt välkommen sedan långt innan start! All utrustning och alla konton är redan på plats, fikarutinerna är cementerade i bakhuvudet och onboardingen är i full gång. En positiv överraskning var finbesöket från Karlstad, redan första dagen!

Spola framåt 2 år – vad har vi lärt oss om dig som vi inte vet idag?

– Att jag trots min ganska sansade framtoning stötvis kan vara lite äventyrlig. Jag har dykcert och brukar även sticka i väg några långhelger under vinter- och vårsäsongen på snöskoteråkning. Jag får se till att hålla mig på god fot med nya chefen så att traditionen kan leva vidare!

Vad gör du en ledig dag?

– På en ledig dag spenderar jag troligtvis tid med familjen eller jäser i soffan framför en bra serie.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, goa skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17