Välkommen Simon!

Till vårt Göteborgskontor kan vi nu välkomna Simon Wnuk, vår nya kollega i BI-teamet! Simon tar med sig många års erfarenhet av business intelligence och är ett starkt tillskott till vårt redan grymma gäng med BI-konsulter.

Med Simon på vårt Göteborgskontor så får vi ännu en konsult som kan leverera affärsintelligens till våra BI-kunder. Med sig har han insikter i tillverkningsindustrin, något som ytterligare stärker oss inom det området.

Hej Simon! Hur har du det, hur har din första tid hos oss varit?
– Det har varit väldigt bra. Jag har hunnit kommit in i flera projekt och mina kollegor runt omkring mig har varit väldigt hjälpsamma.

Från Polen till London, Budapest och Zürich – du har hunnit med några spännande platser innan du landade i Göteborg – vilken stad är bäst enligt dig?
– Åh, svår fråga! Samtliga städer har något speciellt som jag uppskattar. London är en riktig storstad där det verkligen finns något för alla, samtidigt som du kan hitta stadsdelar och pubar som känns hemtrevliga och familjära som i en mindre stad. Budapest har fantastisk arkitektur och ett väldigt bra nattliv. Zürich ligger härligt för att kunna ta sig runt i Europa med tåg (som går i tid, till skillnad från Sverige 😜) Göteborg är också en fantastisk stad, och de senaste sju åren har jag identifierat mig som göteborgare, även om jag fortfarande saknar dialekten.

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Det som lockade mig med Two var förmånen att få arbeta med många olika BI-lösningar och kunder från flera olika branscher. Jag upplever att detta ger mig möjligheter att ständigt lära mig och utvecklas.

Vad händer i ditt liv när du inte jobbar?
– Jag gillar att cykla och sysslar även med oljemålning, när jag hinner. Men just nu går nästan all min tid till att umgås med min dotter som just fyllt två månader.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17