Välkommen Sanna!

Vi får glädjen att starta hösten med ännu en ny härlig kollega! Det är team Business Central som förstärks med Sanna Fredriksson. Sanna började sin bana hos oss som praktikant förra hösten. Efter avslutade studier inom affärssystem är hon nu hos oss på heltid.

Sanna-Fredriksson-Two

Med en utbildning inom affärssystem och innan dess IT-erfarenhet inom detaljhandeln kommer Sanna in med mycket energi och kompletterar vårt härliga gäng med kollegor. Med många spännande projekt på gång är det perfekt med ytterligare förstärkning till vårt Business Central-team. Första veckan är redan avklarad och vi ställde några snabba frågor för att kolla läget.

Hej Sanna! Hur har du det, något första intryck som du vill dela med dig av?

Jag har det hur bra som helst! Har känt mig så välkomnad här från dag ett, det är verkligen ett helt fantastiskt gäng här på Two! Högt i tak, med utrymme för att både utvecklas och ha kul tillsammans.

Vad har du för förväntningar framåt?

Jag har höga förväntningar på framtiden! Det ska bli väldigt kul med nya utmaningar och att få utveckla kunskaperna jag fått genom min utbildning. Ser fram emot att få möta våra kunder och tillsammans skapa lösningar som kan göras deras verksamhet smartare. Sen ser jag såklart också väldigt mycket fram emot att lära känna mina kollegor bättre!

Vad gör du när du inte jobbar?

På min lediga tid umgås jag helst med familj och vänner. En mysig filmkväll, restaurangbesök, eller träning är några exempel hur en ledig eftermiddag kan se ut. Jag gillar att pyssla också, så det ser jag alltid fram emot som nu när hösten närmar sig.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, härliga skratt och gott kaffe kommer med på köpet. Tveka inte att höra av dig eller kolla in vår karriärsida!

Mikael Sjöqvist

Kolla in våra lediga jobb, eller connecta med oss!

Mikael Sjöqvist

mikael.sjoqvist@two.se

070-757 51 45