Välkommen Niklas!

Vi har nu glädjen att välkomna Niklas Jerreling till oss, en briljant Business Central-kollega som har lång erfarenhet som applikationskonsult. Med en svårslagen mångsidighet levererar han värde hos våra fina kunder.

Välkommen_Niklas_Jerreling

Niklas har även jobbat flera år med en av de populära tilläggsapparna till Business Central, vilket adderar en extra dimension till vårt starka Business Central-gäng.

Hej Niklas! Hur har du det, några första intryck du vill dela med dig av?
– Det känns som att vi har en bra gemenskap och mina nya kollegor har välkomnat mig på ett jättebra sätt. Även om vi jobbar på olika kontor i teamet så känns det som att man börjat lära känna varandra på en gång. Jag har hunnit med att besöka Göteborgskontoret också, vilket var kul.

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Jag ville komma tillbaka till en lite bredare roll som applikationskonsult igen efter att ha jobbat med en tilläggslösning till Business Central i ett par år. Så när jag fick en möjlighet att börja på Two kändes det helt rätt. Jag fick en bra känsla redan från första kontakten med alla som jag pratade med.

Vad har du för förväntningar framåt?
– Jag vill vara med och bidra till teamet och vara en kollega som man gillar att jobba med och känner förtroende för. Det gäller såklart också för våra kunder. Jag ser fram emot att börja jobba i våra projekt!

Hur ser en perfekt ledig dag ut enligt dig?
– Den spenderar jag tillsammans med familjen på vårt lantställe. Bara gå i skogen och ta det lugnt eller ro ut på sjön och fiska. Sen får det gärna vara någon hockey eller fotboll att streama också när man varit ute 😊

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17