Välkommen Mattias!

Two fortsätter att expandera, även inom ERP. Karlstadgänget har fått en extra dos Business Central i form av Mattias Axelsson, en rutinerad affärsystemkonsult som är specialiserad på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Mattias-Axelsson

Mattias kliver in i vårt sammansvetsade Business Central-team med en imponerade bakgrund inom Microsoftplattformen. Han blir ett värdefullt tillskott till teamet som finns på alla våra orter, men jobbar som en enhet.

Hej Mattias! Hur har du det, hur har din första tid hos oss varit?
– Jag har det riktigt bra. De första veckorna har innehållit en hel del information och praktiska saker att fixa och det har löpt på finfint! Det har också innehållit sång från en kollega, en AW första dagen på jobbet, kundmöte, diskussioner om varför leverpastej med saltgurka slår brie och salami som smörgåspålägg, plus en massa annat smått och gott! Jag har känt mig väldigt välkomnad och tror detta kommer bli toppen!

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Redan från mina första samtal med Amanda och mötena med Micke och Louise så har det känts som om Two har en kultur som passar mig. Det är högt i tak och alla jobbar mot samma mål, tillsammans! Det finns mycket kompetens som gör att vi kan ligga i framkant av det vi sysslar med och samtidigt hjälpa mig att ta nästa steg i min egen personliga utveckling. Det var en bra ”match” helt enkelt! 😊

Från Kungsbacka till Forshaga – vad är den största positiva överraskningen?
– Vi trivdes fantastiskt bra i Kungsbacka, utan tvekan en av de bättre platserna att bo på i detta land. Men efter ett drygt år i Forshaga så har vi verkligen bott in oss ordentligt och det bästa är nog hur bra det blivit för vår 6-åring. Hon har fått så många nya bra vänner där vi lärt känna föräldrar och syskon också. Den största överraskningen kanske ändå var att lilla Forshaga stoltserar med en riktigt grym godisbutik, vilket kanske synts på vågen lite väl mycket!

Vad gör du en ledig dag?
– Ja apropå det så startar ju F1-säsongen samma helg som detta skrivs, det kikar jag gärna på. Annars blir det ganska mycket aktiviteter med lilltjejen som innebandy, fotboll och handboll. Skulle jag få loss lite tid så försöker jag hålla mitt stående nyårslöfte om att jag ska spela mer på mina TV-spelkonsoller. Sjunker gärna ner i soffan i spelrummet (läs hörnan) och drömmer mig bort i Marios förtrollade värd, svävar runt i Hyrule eller leker låtsasgangster i Los Santos (ni som vet ni vet😊).

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17