Välkommen Marcus!

Mera BI-expertis i Uppsala! Äntligen får vi välkomna Marcus Wennman till vårt BI-gäng. Marcus har med sig kunskap och erfarenhet som konsult inom både ERP och BI, och vi är så glada att han nu är på plats!

Marcus-Wennman-Two-Uppsala

Marcus började sin bana som konsult inom ERP men klev så småningom över till att fördjupa sig inom BI och det visade sig vara helt rätt. Han är specialiserad på Qlik men har också kunskap inom Power BI. En perfekt kugge i vårt starka BI-team! Tekniskt kunnig och gillar dialogen med kund för att hitta smarta lösningar – javisst är det en perfect match!

Hej och välkommen Marcus! Har du några första intryck som du vill dela med dig av?

Min första dag på Two var kickoffen i Karlstad för ett par veckor sedan, vilket var en otroligt rolig start. Jag fick möjlighet att träffa och lära känna nästan alla på Two på en förmiddag. På eftermiddagen mötte vi upp resten av CombinedX och hade en grym kväll tillsammans. Hade inte kunnat önska en bättre start!

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?

Det var en kombination av flera saker. Dels hade jag hade hört mycket gott från tidigare kollegor som idag jobbar på Two och jag hade länge varit sugen på att jobba på ett mindre företag för att testa hur det är. Under de samtal jag hade med olika personer under rekryteringsprocessen så framkom det även att mina egna värderingar och tankar om hur man jobbar med BI stämde bra överens med hur Two ser på samma saker. Därför blev det tillslut ett lätt val.

Vi vet att du sjunger i kör – vilken är den häftigaste konserten som du har varit med på?

Svårt att bestämma en konsert som verkligen sticker ut framför alla andra. Men det står nog mellan att sjunga Luciatåg i Globen eller Chess in concert i Dalhalla.

Spola framåt 2 år – vad har vi lärt oss om dig som vi inte vet idag?

På två år tror jag att mycket kommer att hända. Vi kommer veta om jag blev kvar i Uppsala eller om jag lyckades ta mig tillbaka till Stockholm som tänkt. Om jag någonsin lyckades vinna över Johan i pingisturnering på Uppsalakontoret. Men kanske framförallt får vi se om jag har ändrat mig om vilken produkt som jag tycker är bäst mellan Qlik och Power BI, nu när jag levererar båda.

Vill du också vara en del av Sveriges trevligaste gäng inom affärssystem och BI? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17