Välkommen Lukas!

Nu har vi ännu mer BI-kompetens ombord, och har glädjen att få välkomna Lukas Andreasson till oss! Med lång erfarenhet av Qlik är Lukas en viktig medlem i vår leverans och vårt härliga BI-team.

Lukas_Andreasson_Two_BI

Hej Lukas! Hur har du det, hur har din första tid hos oss varit?
– Mina första veckor har varit toppen – det är alltid spännande att vara ny på jobbet med allt vad det innebär. Jag har kommit in bra i det här fantastiska gänget på Two som gett mig ett väldigt fint välkomnande. Det är full fart med kunduppdrag också vilket är roligt!

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Det var dels för att jag fick en så bra känsla genom hela rekryteringsprocessen med alla härliga personer jag mötte på vägen, och dels det att Two värdesätter samarbete, utveckling och kompetensdelning lite extra. Sen också att det var en bonus om man kunde baka en god kladdkaka och snacka tv-serier – det avgjorde det hela 😉

Spola framåt 2 år – vad har vi lärt oss om dig som vi inte vet idag?
Då har ni nog lärt att er jag gillar att vara där det händer och att vara med och skapa värde för våra kunder och glädje på kontoret. Ni kommer upptäcka att jag värdesätter gemenskap och humor högt och att det säkerligen kommer ha anordnats en och annan after-work!

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17