Välkommen Lasse!

Det är riktigt kul att få säga hej och välkommen till Lasse Gustafsson, vår senaste BI-kollega! Med lång erfarenhet av Qlik, men även affärssystem, har vi fått in ännu en viktig medlem i vår leverans och vårt härliga BI-team.

Välkommen_Lasse-Gustafsson_Two

Lasse har över 15 års erfarenhet inom BI och har jobbat med både Qlik och Microsofts miljöer. Han har haft olika konsultroller men även arbetat i linjepositioner. Vi är så glada att få in denna seniora BI-klippa, och passade på att ställa några korta frågor:

Hej Lasse! Hur har du det, något första intryck du vill dela med dig av?

– Det första intrycket är väl att jag verkar ha hamnat på ett väldigt trevligt ställe, ett ställe där man känner sig välkommen.

Vad kul att höra! Vilka förväntningar har du framåt?

– Mina förväntningar är att jag hoppas att jag bidrar och gör nytta på mina uppdrag, samt att jag får lite nya kunskaper.

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?

– Det var flera saker. Dels den första kontakten med Amanda, jag fick ett positivt intryck och bild av Two som bolag. Detsamma gällde sedan i mötena med Daniel, Christofer, Magnus och Jesper. Där det återigen positiva intrycket av Two var väldigt bra, och nu med facit i hand känns det väldigt bra.

Är du hund- eller kattmänniska?

– Jag gillar hundar! De är i regel trogna, kärleksfulla och glada. När man kommer hem rusar de emot en med glädje och viftande svansar.


Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, goa skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17