Välkommen Johan!

Vårt BI-team i Uppsala fortsätter att växa. För ett par veckor sedan började Johan Romblad hos oss. Och han är redan igång och levererar affärsintelligens och smarta insikter till våra fantastiska kunder!

Johan-Romblad-Two

Johan har en bakgrund inom bland annat Power BI, Azure, Synapse och Data Factory och är ett riktigt bra tillskott till vårt starka BI-team.

Hej Johan! Hur har du det, hur har dina första veckor som Two:are varit?
– Det har varit väldigt roligt att komma igång med allt vad min roll innebär, träffa trevliga och hjälpsamma kollegor samt få en inblick i alla varierande behov som våra kunder kan tänkas ha.

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Det verkade vara en miljö som inspirerade till hjälpsamhet, kompetensutveckling och en härlig gemenskap av likasinnade kollegor som attraherade mig. Och allt detta har bara bekräftats än tydligare under den korta tid jag hunnit vara här.

Hur ser en perfekt ledig dag ut enligt dig?
– En perfekt dag för mig börjar tidigt på morgonen med en rejäl och härlig frukost. Sen får det också gärna vara molnigt och lagom varmt för att slippa svettas så att man kan tillbringa dagen med någon rolig utomhusaktivitet tillsammans med familj och/eller nära vänner.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, goa skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17